Babykamer

ochtend

Ontdek de collectie kinderartikelen gewijd aan de ontwikkeling van de baby: speelkleed, speelgoed, activiteitenpiramide, ontwikkelingsbord, rammelaar, muzikale knuffel, pop... Een assortiment voor baby meisjes en jongens die de allerkleinsten en hun ontwikkeling begeleiden op elk moment van de dag.
Pakje voor knuffelkonijn - Middelgroot model€ 19,00

Beschikbare maten:

Rammelaar pop Joséphine in Liberty Fabrics-stof€ 25,00

Beschikbare maten:

Knuffeldoekje meeuw€ 25,00

Beschikbare maten:

Pop Joséphine in Liberty-stof€ 25,00

Beschikbare maten:

Bloesje voor knuffelkonijn middelgroot model€ 19,00

Beschikbare maten:

Ringvormige rammelaar met meeuwtje€ 15,00

Beschikbare maten:

Bloomer voor knuffelkonijn middelgroot model€ 19,00

Beschikbare maten:

Muziekknuffel konijn € 35,00

Beschikbare maten:

Bloesje voor knuffelkonijn middelgroot model€ 19,00

Beschikbare maten:

Knuffel hond € 35,00

Beschikbare maten:

Muziekknuffel vogel€ 35,00

Beschikbare maten:

Knuffel konijn€ 29,00

Beschikbare maten:

Klein knuffel - Kat€ 15,00

Beschikbare maten:

Rammelaar pop Joséphine€ 25,00

Beschikbare maten:

Knuffeldoekje kat van bouclévelours€ 22,00

Beschikbare maten:

Bloomer voor knuffel konijn middelgroot model€ 19,00

Beschikbare maten:

Pop Joséphine in Liberty Fabrics-stof€ 25,00

Beschikbare maten:

Konijnenkit klaar om te naaien€ 9,00

Beschikbare maten:

Bloesje voor knuffelkonijn middelgroot model€ 19,00

Beschikbare maten:

Muziekknuffel konijn€ 35,00

Beschikbare maten:

Klein knuffelkonijn€ 35,00

Beschikbare maten:

Knuffeldoekje konijn€ 22,00

Beschikbare maten:

Knuffeldoekje konijn€ 22,00

Beschikbare maten:

Babyaccessoires: superzachte knuffels, speelgoed en pluche... alles voor de ontwikkeling van de allerkleinstenVoor baby's is spelen nog steeds de beste manier om te leren en zich te ontwikkelen. Vanaf de eerste levensmaanden ontdekt hij graag geluiden, kleuren en materialen. Het is daarom belangrijk om een hele reeks objecten en babyspeelgoed tot zijn beschikking te stellen, ontworpen om hem te begeleiden tijdens zijn ontwikkeling. Knuffels, muzikale pluche, rammelaars, speelmatten... Vind tussen de babyaccessoires voor meisjes en jongens van Jacadi, diegene die het geluk van uw kind zullen maken.

Babyaccessoires: een magische selectie van ontwikkelingsspeelgoed om hem te helpen goed te groeienDe ontwikkeling van de baby gaat gepaard met zoveel grote en kleine gebeurtenissen! Elke keer dat u tegen uw baby praat, elke keer dat hij een nieuw geluid hoort, een nieuw object aanraakt, een nieuw persoon ontmoet: dit alles draagt bij aan wat we "de ontwikkeling" van het kind noemen. En met Jacadi kunt u in een paar klikken de beste bondgenoten van dit dagelijkse leren bestellen.
Om de baby in een speelse en zeer zachte wereld te brengen, zijn er pluche en knuffels! Pluche olifant in een zeer zachte grijstint, kleine pluche konijntjes in pastelkleuren... De pluche van Jacadi Paris zijn van grote zachtheid, gemaakt van materialen die geen risico vormen voor de baby. En deze onmisbare babyaccessoires hebben onweerstaanbare grafische of poëtische details voor de ouders. Een kleine tip, als je kunt... bestel knuffels in tweevoud! Als uw kind eraan gehecht raakt, zal het verlies hem (of haar) ontroostbaar maken...

Speelmat voor baby'sDaarom biedt Jacadi speelmatten aan die zorgvuldig zijn ontworpen om ontdekking, esthetiek en veiligheid te combineren. Pluche voor baby's heel zacht, aangenaam om te knuffelen, vast te pakken, overal mee naartoe te nemen. En natuurlijk rammelaars, compatibel met nieuwsgierige kleine mondjes, met gloednieuwe oortjes...
Om comfortabel te zijn, mag een baby speelmat niet te zacht of te hard zijn. Het is essentieel dat het dik genoeg is om de baby te beschermen tegen schokken en kou. Tussen twee dutjes door ontdekt uw kind graag de wereld om hem heen met al zijn zintuigen. De speelmat is geweldig: het stimuleert op een zachte manier de motoriek en nieuwsgierigheid van uw kleine jongen of meisje, door het creëren van een vertederende en kleurrijke wereld.
In een oogwenk te installeren in de woonkamer of babykamer, wordt dit essentiële accessoire opnieuw uitgevonden in termen van kleuren en texturen, om de ontwikkeling van uw kind te stimuleren. Maak het compleet met een set hangend babyspeelgoed en babypluche, en uw kleintje zal niet meer zonder deze vrolijke avonturenspeeltuin kunnen.

Rammelaars en muzikale pluche: de melodie van de babyOm de baby in een wereld van geluiden en sensaties te brengen, is er niets beter... dan een rammelaar, een muzikale babypluche of een boek-CD? Gedurende de dagen die zijn ontwikkelingspad markeren, ontdekt de baby de wereld ook door geluiden. Er zijn geruststellende geluiden, verrassende geluiden, sommige een beetje eng... maar alles is nieuw en opwindend! Daarom biedt Jacadi Paris boeken-CD's aan om de ontwikkeling van de allerkleinsten te beginnen, maar ook mooie kleine muzikale pluche, heel zacht, om hen te begeleiden tijdens rustige momenten.
En wat een genot voor de baby om zijn eigen geluiden te produceren met rammelaars!De babyaccessoires, matten, pluche en ontwikkelingsspeelgoed van Jacadi zijn gemaakt om hun plaats te vinden in de babykamer. De meeste van deze artikelen kunnen in de machine worden gewassen en drogen snel, zodat u ze gemakkelijk kunt onderhouden en snel kunt teruggeven aan de baby die op zijn favoriete pluche wacht! Kies vandaag nog de speelmatten en ontwikkelingsspeelgoed voor uw baby en laat ze bij u thuis bezorgen.