Baby meisje

Body

Voor de bodys voor baby meisjes, kies de kwaliteit, zachtheid en stijl van Jacadi! Ontdek alle modellen van bodys voor baby meisjes van 6 tot 36 maanden: Bodys met lange mouwen, korte mouwen, handgeborduurde kraag of Claudine-kraag... Kleding voor meisjes die aangenaam en elegant zijn, gewijd aan het comfort en welzijn van de baby.
Body met kraagje baby meisjevanaf € 19,00

Beschikbare maten:

Body met lange mouwen baby meisjevanaf € 25,00

Beschikbare maten:

Body met lange mouwen baby meisjevanaf € 25,00

Beschikbare maten:

Body met gegolfd kraagje baby meisjevanaf € 19,00

Beschikbare maten:

Body met golvend kraagje baby meisjevanaf € 25,00

Beschikbare maten:

Body met gegolfd kraagje baby meisjevanaf € 19,00

Beschikbare maten:

Body met fantasiekraagje baby meisjevanaf € 25,00

Beschikbare maten:

Set met 2 body's baby jongenvanaf € 35,00

Beschikbare maten:

Body met lange mouwen baby meisjevanaf € 25,00

Beschikbare maten:

Body met lange mouwen baby meisjevanaf € 25,00

Beschikbare maten:

Body met lange mouwen baby meisjevanaf € 29,00

Beschikbare maten:

Body met Liberty-kraag baby meisjevanaf € 29,00

Beschikbare maten:

Chique rompertjes voor baby meisjes voor elke smaakNet als veel andere kledingstukken, is het rompertje een essentieel onderdeel van de garderobe van pasgeborenen en baby's. Zowel kwalitatief als elegant, zullen de rompertjes voor baby meisjes van Jacadi uw kind perfect passen bij elke gelegenheid, van een eenvoudig dutje tot uitstapjes in de buitenlucht, vergezeld van een mooie outfit. Onze collecties rompertjes voor baby meisjes gaan tot 24 maanden, en zelfs tot 36 maanden voor sommige modellen. Laat u nu inspireren door onze creaties.

Waarom een rompertje laten dragen door uw baby?Het rompertje voor baby's wordt beschouwd als ondergoed. Gekozen in warme, ademende en natuurlijke materialen, zoals katoen bijvoorbeeld, verhoogt het het comfort van de baby terwijl het zijn delicate huid beschermt. Het wordt aanbevolen om uw kind vanaf de geboorte een rompertje te laten dragen. Naast het warm houden van de romp en rug van de baby, vergemakkelijkt het rompertje het verschonen, dankzij de drukknopen aan het kruis. Wanneer het tijd is om de luier te verschonen, hoeft u uw kind niet helemaal uit te kleden.
In een rompertje is de baby ook vrijer in zijn bewegingen en minder gehinderd dan met een t-shirt, dat kan opkruipen. Bijzonder elegant, kunnen de Jacadi rompertjes voor baby meisjes zelfs deel uitmaken van de outfits van uw prinses, wanneer het weer het toelaat. Een klein rokje met Liberty-motieven eenvoudig over een wit rompertje met bloemkraag en korte ruches mouwen, en het chique effect is gegarandeerd.

Pyjama voor pasgeborenen: het rompertje, een ideale aanvullingHet rompertje voor baby meisjes is een onmisbaar kledingstuk onder de dagelijkse outfits van uw kind, maar ook onder zijn pyjama. Onder een winter- of zomerpyjama zal het comfort en zachtheid bieden aan uw kind. Zijn kleine buikje loopt ook geen risico om koud te worden tijdens het dutje of gedurende de nacht.
Wat betreft de maat, is de pyjama van 1 maand te verkiezen boven de pyjama van 0 maanden als uw kind meer dan 3 kilo weegt en minder dan 50 cm meet. Ga vervolgens geleidelijk over, naarmate hij groeit, naar de pyjama van 3 maanden, dan naar de pyjama van 6 maanden, enzovoort.
Doordrenkt van zachtheid en gemaakt van natuurlijke materialen, zullen de slaapzakken voor baby meisjes van Jacadi uw kleine prinses bekoren en uitstekende bondgenoten zijn voor een goede nachtrust. Kies voor een van onze fluwelen of zachte fleece pyjama's. Roze poeder of smetteloos wit, effen of met motieven, met geschulpte, gerimpelde of Claudine-kraag... elk model heeft een verhaal te vertellen.

Geboorterompertje: de onnavolgbare kwaliteit en stijl van JacadiHet rompertje voor baby's is een van de eerste kledingstukken die uw baby meisje in dit leven zal verwelkomen. Kies dus voor de kwaliteit, zachtheid en stijl van Jacadi! Wanneer uw baby meisje arriveert, zijn er al enkele essentiële zaken die u bij de hand moet hebben: luiers, het wiegje en meubels voor de baby...
Het samenstellen van de eerste garderobe van uw baby meisje is een leuke en opwindende stap! Vooral de kleine rompertjes voor baby meisjes, met hun zachte katoen; hun zuiver wit of mooie pastelkleuren, en natuurlijk de Jacadi-details die het rompertje voor baby meisjes een op zichzelf staand kledingstuk maken. Bijvoorbeeld het rompertje voor baby meisjes met een kraagje van mooie Liberty-stof. Of de rompertjes voor baby meisjes met bloemkraag, gerimpeld of geschulpt. Het aankleden van uw baby meisje met zachte rompertjes, die gemakkelijk wasbaar en praktisch aan te trekken zijn, betekent niet dat u stijl opgeeft.
Voor een zachte en mooie entree in de wereld, bestel met één klik de Jacadi rompertjes voor baby meisjes.