arrow-horiz arrow-vert Menu Close commande-cadeau-gratuite entretien-1 entretien-15 entretien-16 entretien-17 entretien-18 entretien-19 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-21 entretien-21 entretien-22 entretien-22 entretien-23 entretien-23 entretien-24 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-27 entretien-27 entretien-27 entretien-28 entretien-29 entretien-3 entretien-3 entretien-3 entretien-30 entretien-31 entretien-32 entretien-32 entretien-34 entretien-34 entretien-4 entretien-4 entretien-4 entretien-5 entretien-5 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-7 entretien-7 entretien-8 facebook-grey instagram-bleu livraison-gratuite Sans titre - 3 mon-compte mon-panier paiement-securise partager Sans titre - 3 password pin-store-outlet pin Pinterest recherche-boutique satisfait-rembourser Sans titre - 4 service-client Star active Close tout-ajouter triman Twitter verified vider-ma-liste wishlist-actif wishlist Youtube C37CCE8F-81E4-4DAF-885C-061032BAAED2 3EF63C5A-5754-4BCB-AC13-752F0E538804 2FB062EC-BBF2-4434-9C7A-C93A354E255D picto-fractionnable 943D1F80-2A8D-44DD-8864-3ECDB6F774B3 2098A817-B5F4-4EC6-A765-19843D217332 B596A762-028F-4C1F-8BD9-B0294292C17D Terug naar de startpagina
Mijn leveringswijze kiezen Page d'accueil Jacadi
H18_BANNPAGELISTE_NEUTRE1.jpg
CollectieBaby

Om uw kinderen tijdens hun eerste stapjes te begeleiden heeft Jacadi een collectie ontworpen voor jongens en meisjes van 6 tot 36 maanden. T-shirts en coltruien met prints, gekleurde broeken en trendy jassen: maak uw keuze uit onze uitgebreide collectie met elegante, moderne maar vooral comfortabele babykleding.

Filteren:

908 artikel s baby

Babykleding- en schoenen hebben twee belangrijke functies. Eerst en vooral beschermen ze uw baby tegen de kou, de wind en de zon. We ontwerpen kleding die uw baby warm houdt, met zachte materialen en comfortabele modellen die het verschonen eenvoudig maken. Ten tweede zorgen ze voor heel wat plezier. Het is immers superleuk om onze kleine kapoenen in mooie kleding te stoppen om een doordeweekse dag wat op te vrolijken! Stoffen en kleuren zijn voor uw baby een ontdekkingstocht en uiteraard heeft hij ook heel wat interesse voor schoenen en pantoffeltjes! Het is niet de bedoeling om speelmatjes of knuffels te vervangen. De manier waarop u uw baby aankleedt en de kleding die u kiest zijn voor uw kleine spruit ook een soort van kennismaking met de wereld. Velours, katoen, helderoranje of parelwit ... al die kenmerken van de babykleding en -schoentjes dragen bij aan de manier waarop uw kleine spruit de wereld beleeft en hoe hij zijn wereldbeeld ontwikkelt.

Welke kleding is geschikt voor mijn babymeisje?

De babygarderobe moet gevuld zijn met een groot aantal kwaliteitsvolle basisstukken. Uw baby maakt immers snel wat vlekjes en in de zomer absorberen haar kleertjes de transpiratie. Als u uw baby gaat verschonen doet u haar vochtige kleertjes uit en zorgt u voor droge kleding.
Zorg zeker voor een voldoende hoeveelheid body's (body's voor babymeisjes en body's voor babyjongens): minstens een tiental, omdat het haar eerste kledingstuk is. Bij Jacadi Paris zijn ze gemaakt van ontzettend zacht katoen en sommige zelfs van biologisch katoen. Wit, in zachte kleuren of met lieflijke en leuke motieven ... Bij Jacadi zijn de body's verkrijgbaar met mooie kraagjes, eenvoudige openingen, ... om uw baby eenvoudig aan te kleden. En tal van pyjama's ! Een mooie pyjama kan zelfs een leuke troef zijn om uw pasgeboren spruit aan de familie te tonen.
In de winter mogen broekkousen en sokjes niet ontbreken om uw baby lekker warm te houden. Een item dat zweeft tussen een kledingstuk en een accessoire is de slaapzak. Als u een slaapzak koopt, kiest u een model dat aangepast is aan het seizoen. Slaapzakken hebben een warmteklasse: de TOG. Hoe hoger de TOG, hoe warmer de slaapzak voor uw baby is.
Ongeacht het seizoen mogen een hoedje en een mutsje niet ontbreken. Voor speciale momenten, zoals een feestelijke gelegenheid of een doopfeest biedt Jacadi ook feestkleding voor babymeisjes.
Het enige wat u nu nog moet doen is de garderobe van uw babymeisje samenstellen met bijzonder chique basisstukken, feestelijke outfits en mooie accessoires voor uw baby. We hebben alles in huis om van uw kleine meid een onweerstaanbaar schatje te maken.

Welke kleding is geschikt voor mijn babyjongen?

Jongens en meisjes hebben nood aan dezelfde kleding en accessoires. We raden u aan om uit de collectie babykleding van Jacadi Paris meerdere exemplaren van één artikel te bestellen. Denken we aan body's, pyjam'as … en meerdere broekkousen voor de winter en sokjes voor de zomer. Jacadi Paris geeft u de mogelijkheid om uw baby te kleden met basisstukken die steeds stijlvol zijn. De items zijn afgewerkt met mooie kraagjes, verfijnde details en een kwaliteit die ervoor zorgt dat u de kleertjes vele jaren kunt gebruiken.
Door de babygarderobe met de collectie babykleding van Jacadi Paris samen te stellen, creëert u al de look van uw kleine spruit. Wit, crème, marineblauw, hemelsblauw, ... met enkele opvallende kleurtoetsen en discrete of gekleurde motieven kunt u uw jongen elke dag comfortabel en elegant aankleden.

Welke schoenen zijn geschikt voor de voetjes van mijn baby?

Babyschoentjes zijn erg belangrijk in de garderobe en tegelijk een onweerstaanbaar accessoire. De babyschoentjes van Jacadi zijn ontworpen in ons atelier in Parijs. Ze worden vervolgens geproduceerd in Europa, in landen die gekend zijn voor hun vakkennis in het maken van lederwaren en schoenen. Om het uw baby extra comfortabel te maken biedt Jacadi schoentjes die u kunt combineren met zijn dagelijkse outfits en zijn feestelijke kleding.
Jacadi is gespecialiseerd in het ontwerpen en herbedenken van schoentjes voor de eerste stapjes (maat 17, 18, 19, 20, 21, 22) en schoentjes voor baby's die al kunnen stappen (maat 20, 21, 22, 23, 24). Bestel online hoge of lage babyschoenen, saloméschoenen voor babymeisjes, sandalen voor baby's, sneakers voor babyjongens en -meisjes ...
En om u niet te vergissen, helpt Jacadi u alvast op weg met de maatwijzer voor babyschoenen .