arrow-horiz arrow-vert Menu Close commande-cadeau-gratuite entretien-1 entretien-15 entretien-16 entretien-17 entretien-18 entretien-19 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-21 entretien-21 entretien-22 entretien-22 entretien-23 entretien-23 entretien-24 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-27 entretien-27 entretien-27 entretien-28 entretien-29 entretien-3 entretien-3 entretien-3 entretien-30 entretien-31 entretien-32 entretien-32 entretien-34 entretien-34 entretien-4 entretien-4 entretien-4 entretien-5 entretien-5 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-7 entretien-7 entretien-8 facebook-grey instagram-bleu livraison-gratuite Sans titre - 3 mon-compte mon-panier paiement-securise partager Sans titre - 3 password pin-store-outlet pin Pinterest recherche-boutique satisfait-rembourser Sans titre - 4 service-client Star active Close tout-ajouter triman Twitter verified vider-ma-liste wishlist-actif wishlist Youtube C37CCE8F-81E4-4DAF-885C-061032BAAED2 3EF63C5A-5754-4BCB-AC13-752F0E538804 2FB062EC-BBF2-4434-9C7A-C93A354E255D picto-fractionnable 943D1F80-2A8D-44DD-8864-3ECDB6F774B3 2098A817-B5F4-4EC6-A765-19843D217332 B596A762-028F-4C1F-8BD9-B0294292C17D Terug naar de startpagina
Mijn leveringswijze kiezen Page d'accueil Jacadi
Stripfiguren die een gezin vertegenwoordigen dat in Parijs wandelt

Dat verlangen naar respect, vooruitgang en samenhorigheid komt tot uiting in duurzame en engagerende acties waarbij duurzame kwaliteit en onze engagementen voor het milieu en de medemens centraal staan.

We weten dat er nog een hele weg voor ons ligt. Maar we gaan stap voor stap, nederig en vastberaden, om solidariteit te stimuleren, duurzaam te groeien en anders te produceren.

Bij Jacadi begint de toekomst vandaag...

Ons engagement
voor het milieu

Jacadi werkt elke dag om zijn producten nog duurzamer en milieuvriendelijker te produceren.

Meer weten
Stripfiguren die een meisje met dieren vertegenwoordigen

Duurzame kwaliteit

Elk kind houdt van leuke kleding. Jacadi zet de traditie van een unieke vakkennis voort.

Meer weten

Ons engagement
voor onze medemens

Via tal van concrete, ondersteunende acties tonen we onze openheid en aanvaarden we elke mens zoals hij is.

Meer weten

Ons engagement
voor het milieu

Beloven is goed, het bewijze is beter. Nieuwe technieken, nieuwe werkwijzen ... Jacadi werkt elke dag om zijn producten nog duurzamer en milieuvriendelijker te produceren.

72% van de kleding uit de lente-/zomercollectie 2022 is gemaakt met milieuvriendelijke materialen (68% in de vorige collectie). Bescherming van de bronnen, verantwoorde innovatie, dierenwelzijn of recycling ... Onze concrete acties beschermen de wereld die we aan de toekomstige generaties willen overdragen.

  • 535Lorem ipsum
  • 1 MLorem ipsum
  • 150Lorem ipsum
Stripfiguur met katoenen bloem

Biologisch katoen

De zachte en comfortabele textuur beschermt de gevoelige huid van kinderen en het milieu.

Ontdekken
Repreve-logo

Repreve

Voor de productie van onze kleding gebruiken we Repreve-vezels, een vulling met flessen van gerecycled plastic. Op die manier verkleinen we onze ecologische voetafdruk en laten we onze kinderen een groenere planeet en schonere wereld achter.

Tekenfilm dieren

Dierenwelzijn

Het afzweren van natuurlijk bont, het gebruik van verantwoord RWS-wol (Responsive Wool Standard) en natuurlijke veren en dons met RDS-label (Responsive Down Standard) zijn enkele concrete voorbeelden van onze diervriendelijke manier van produceren.

Stripfiguur met schoenen

Recycleren van schoenen

Door te klein geworden schoenen in te zamelen en te recycleren, kunnen we ze een tweede leven geven. Dat is onze kleine bijdrage om mensen bewust met die mooie materialen om te laten springen en een verantwoorde consumptie te stimuleren.

Meer weten
Cartoon klein kind een plant water geven

Denim Water Saving

Dit innoverende verf- en afwerkingsproces voor denim zorgt ervoor dat we twee keer minder water gebruiken. Deze techniek met Ecocert-label beschermt het milieu en vermijdt de verspilling van bronnen.

Logo GRS (Global recycled Standard)

GRS, label modèle

Het GRS-label (Global Recycled Standard) garandeert dat het artikel gemaakt is van gerecyclede en teruggewonnen materialen.

Vrouw getekend met een meetlint

Een voorbeeldige garderobe

Een geëngageerde garderobe, van top tot teen, ontworpen rond praktische, verantwoorden en design modellen die gerecycled en overgedragen kunnen worden.

Duurzame kwaliteit

Elk kind houdt van leuke kleding. Jacadi bouwt verder aan de traditie van een unieke vakkennis, van het ontwerpen van een model tot de keuze van elegante materialen en de aandacht voor de verfijnde details en verzorgde afwerkingen.

We willen jonge generaties de smaak voor schoonheid en het gevoel voor elegantie bijbrengen.

  • 535Lorem ipsum
  • 1 MLorem ipsum
  • 150Lorem ipsum
Tekening van een vrouw die een naaimachine gebruikt

Overdragen

Onze patronen zijn een staaltje van de pure vakkennis van ons huis. Leuk om de meest iconische en betoverende modellen van Jacadi zelf te maken. We leggen het van naald tot draad voor u uit!

Meer weten
Jacadi logo Frans erfgoed

Frans erfgoed

Jacadi stimuleert de Franse vakkennis en creaties door in zijn collecties met het Franse erfgoed van de traditionele Franse modehuizen te werken.

Tekening van een man met kledingrek

Mooie stoffen onderhouden

Aanbevelingen, tips, bescherming, reiniging, ... Door kleding goed te onderhouden, gaat ze langer mee.

Ons engagement
voor onze medemens

Jacadi tovert al jaar en dag een glimlach op elk kindergezicht en maakt ons bewust dat we zorgzaam moeten zijn voor onze planeet. Via tal van concrete, ondersteunende acties tonen we onze openheid en aanvaarden we elke mens zoals hij is.

Kwetsbare kinderen, re-integratie van vrouwen, terugkeer op de arbeidsmarkt van kansarme moeders ... Tal van kleine gebaren die samen zorgen voor een betere wereld die we aan de toekomstige generaties willen geven.

  • 535Lorem ipsum
  • 1 MLorem ipsum
  • 150Lorem ipsum
Tekening van een vrouw met een tohana-tas

Jacadi ♥ Tohana

Wanneer Jacadi en de vereniging Malgache Tohana de handen in mekaar slaan, zijn de mooie Jacadi x Tohana-tassen het resultaat. Haal uw exemplaar in huis en steun een project dat kansarme moeders terug op de arbeidsmarkt probeert te helpen.

Meer weten
Tekening van twee kinderen die een muur beklimmen

Solidariteitsdag

Al jaar en dag vormen de engagementen van Jacadi het kloppende hart van het bedrijf. Jacadi is een hecht team dat zich tijdens een solidariteitsdag inzet voor verenigingen die kinderen helpen.