Baby meisje

Badpak

Onder onze baby meisjeskleding, ontdek de modellen van eendelige badpakken en beha's voor meisjes... Een collectie van baby meisjes badpakken ontworpen voor maximaal comfort van 6 tot 36 maanden.
Badpak in Liberty Fabrics-stof baby meisjevanaf € 39,00

Beschikbare maten:

Badpak met bloemenmotief baby meisjevanaf € 35,00

Beschikbare maten:

Badpak met vichyruitjes baby meisjevanaf € 35,00

Beschikbare maten:

Gestreept badpak baby meisjevanaf € 35,00

Beschikbare maten:

Gestreept badpak baby meisjevanaf € 35,00

Beschikbare maten:

Eendelig badpak baby meisjevanaf € 35,00

Beschikbare maten:

Badpakje met uv-bescherming in Liberty Fabrics-stof baby meisjevanaf € 45,00

Beschikbare maten:

Badpak in Liberty Fabrics-stof baby meisjevanaf € 39,00

Beschikbare maten:

Zwempakje met uv-bescherming baby meisjevanaf € 39,00

Beschikbare maten:

Zwempakje met uv-bescherming baby meisjevanaf € 39,00

Beschikbare maten:

Eendelig badpak baby meisjevanaf € 35,00

Beschikbare maten:

Een prachtig baby meisjesbadpak voor een zomer onder de beste voortekenenWat is er essentiëler dan een mooi badpak voor de eerste vakantie aan zee of voor het zwembad? Als echt modeaccessoire is dit kledingstuk populair bij kleine meisjes vanaf hun jongste leeftijd. Eerste spelletjes in het zand, eerste contact met zeewater of oceaanwater... het badpak is ook geassocieerd met mooie en grote ontdekkingen voor uw kind. Kies het dus goed. Comfortabele en kwalitatieve stoffen, zonnige kleuren, praktische modellen... Ontdek onze schattige collectie baby meisjesbadpakken en selecteer degene die uw mooie jongedame deze zomer met trots zal vergezellen.

Wanneer moet ik mijn baby een badpak aantrekken?De eerste zwempartijen (en de volgende) zijn een puur moment van plezier voor kinderen. Toch is het belangrijk om waakzaam te zijn. Kinderartsen raden aan om te wachten tot de baby minstens 4 maanden oud is voordat hij een badpak draagt. Dit op voorwaarde dat hij zijn eerste 2 vaccinatie-injecties heeft gekregen.
Wat het baden zelf betreft, is het noodzakelijk om dit geleidelijk aan te doen. De eerste keer blijft u hooguit 10 minuten met de baby in het water. Verhoog daarna geleidelijk de duur van de sessies, zonder ooit langer dan 30 minuten te blijven. Uw kleine meisje zou het koud kunnen krijgen. Dit is trouwens de reden waarom het beter is om verwarmde zwembaden te verkiezen boven zeewater voor de allerkleinsten, tot ongeveer één jaar oud. Dat gezegd hebbende, er is niets dat de baby ervan weerhoudt om bezigheden te vinden op zijn strandlaken!

Wat zijn de verschillende soorten badpakken voor baby's?Van het tijdloze eendelige meisjesbadpak tot het meer girly tweedelige badpak, dit zomerse kledingstuk is er in alle soorten en maten, voor het plezier van de baby. Het tweedelige badpak heeft het voordeel dat het gemakkelijker kan worden uitgetrokken. U kunt uw kind dan gemakkelijker verschonen. Wat dit betreft, denk aan wasbare zwemluiers voor het comfort van de baby.
Er zijn ook technische badpakken die UV-stralen tegenhouden, zelfs in het water. Met lange of korte mouwen beschermen ze effectief de rug en schouders van uw kind. Want zelfs als de baby niet aan de zon mag worden blootgesteld, en zelfs als hij wordt beschermd door een hoed of een parasol, zijn er nog steeds ultraviolette stralen. Natuurlijk betekent dit type badpak niet dat u geen zonnebrandcrème met hoge bescherming op de onbedekte delen hoeft aan te brengen.

Als een vis in het water met mijn Jacadi badpakDe baby meisjesbadpakken van Jacadi volgen de grote modetrends en hebben een unieke chique stijl. Ontworpen voor baby's van 6 tot 36 maanden, hebben sommige modellen zeer speelse grafische prints, terwijl andere zachte bloemenmotieven hebben, zoals onze Liberty badpakken. Roze, geel, blauw, oranje... de kleuren vermengen zich voor het plezier van het oog. Onze meisjesbadpakken onderscheiden zich ook door hun elegante details: geschulpte randen, gegolfde taille of kraag, fantasieknopen, contrasterende biezen... alles is aanwezig om uw dochter de mooiste te maken.
Wat materialen betreft, ligt de prioriteit bij seersucker, een lichte en comfortabele stof, zachte microvezel of soepele gebreide stof. Met hun stevige naden zijn de Jacadi babybadpakken ook duurzaam. Naast de klassieke eendelige en tweedelige badpakken hebben we ook een mooie collectie UV-werende sets ontwikkeld. Bestaande uit een broekje en een shirt met lange mouwen, bieden ze uw kleintje optimale bescherming tegen de zon, terwijl ze een zeer schattige stijl hebben.
Onze badpakken zijn praktisch: gekruiste bandjes voor een perfecte pasvorm, een Velcro-opening aan de achterkant (voor UV-werende sets) voor gemakkelijk aantrekken... Niets wordt aan het toeval overgelaten om u in alle rust van uw vakantie met de baby te laten genieten.