arrow-horiz arrow-vert Menu Close commande-cadeau-gratuite entretien-1 entretien-15 entretien-16 entretien-17 entretien-18 entretien-19 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-21 entretien-21 entretien-22 entretien-22 entretien-23 entretien-23 entretien-24 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-27 entretien-27 entretien-27 entretien-28 entretien-29 entretien-3 entretien-3 entretien-3 entretien-30 entretien-31 entretien-32 entretien-32 entretien-34 entretien-34 entretien-4 entretien-4 entretien-4 entretien-5 entretien-5 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-7 entretien-7 entretien-8 facebook-grey instagram-bleu livraison-gratuite Sans titre - 3 mon-compte mon-panier paiement-securise partager Sans titre - 3 password pin-store-outlet pin Pinterest recherche-boutique satisfait-rembourser Sans titre - 4 service-client Star active Close tout-ajouter triman Twitter verified vider-ma-liste wishlist-actif wishlist Youtube C37CCE8F-81E4-4DAF-885C-061032BAAED2 3EF63C5A-5754-4BCB-AC13-752F0E538804 2FB062EC-BBF2-4434-9C7A-C93A354E255D picto-fractionnable 943D1F80-2A8D-44DD-8864-3ECDB6F774B3 2098A817-B5F4-4EC6-A765-19843D217332 B596A762-028F-4C1F-8BD9-B0294292C17D
Mijn leveringswijze kiezen Page d'accueil Jacadi

Algemene Verkoopvoorwaarden

 • De huidige algemene verkoopsvoorwaarden worden afgesloten tussen:

  Het bedrijf JACADI SAS met een kapitaal van 20 miljoen euro
  32 rue Guersant
  75017- PARIS
  Bedrijf ingeschreven in het handelsregister van Parijs onder het nummer 441 875 473

  Hierna 'JACADI' genoemd

  En

  Elke fysieke persoon die een bezoek brengt aan of een aankoop verricht via de website www.jacadi.be; raadpleegbaar via de url www.jacadi.be.

  Hierna de 'Gebruiker' genoemd

  De huidige voorwaarden hebben tot doel de wijzen van verkoop op afstand tussen JACADI en de gebruiker vast te stellen, van de betaling tot de levering. Ze regelen alle stappen die nodig zijn voor het plaatsen van de bestelling en garanderen de opvolging van die bestelling tussen de contracterende partijen. De bestelling impliceert de onherroepelijke aanvaarding van deze algemene verkoopsvoorwaarden. De algemene voorwaarden kunnen gewijzigd worden. De toepasselijke voorwaarden zijn die welke van kracht zijn op www.jacadi.be op het ogenblik van de bestelling door de gebruiker.

  De gebruiker verklaart:
  - bekwaam te zijn het huidige contract af te sluiten
  - geen producten aan te kopen om ze verder te verkopen
  - geen handelaar te zijn
 • De producten die door JACADI te koop worden aangeboden zijn de producten die terug te vinden zijn op de website www.jacadi.be op de dag dat de website door de gebruiker geraadpleegd wordt. De producten worden te koop aangeboden zolang de voorraad strekt. De producten die te koop worden aangeboden, worden zo nauwkeurig mogelijk omschreven. JACADI is echter niet verantwoordelijk voor mogelijke fouten of weglatingen in de omschrijving van de producten.
 • De prijzen worden vermeld incl. btw en exclusief leveringskosten die behoudens bijzondere bepalingen ten laste van de gebruiker blijven. De leveringskosten worden vermeld als de bestelling geplaatst wordt. De vermelde prijzen houden rekening met de geldende btw op de dag van de bestelling. Als het btw-tarief zou wijzigingen, wordt die wijziging doorgevoerd in de prijs van de artikelen zonder dat de gebruiker hierover op voorhand geïnformeerd is. JACADI behoudt zich het recht voor om de prijzen op elk moment te wijzigen. De producten worden gefactureerd op basis van de tarieven die op het moment van de registratie van de bestelling van toepassing zijn.
 • Elke bestelling impliceert de uitdrukkelijke en onherroepelijke aanvaarding van de prijzen en omschrijvingen van de producten die te koop worden aangeboden. De gebruiker verklaart kennis genomen te hebben van deze algemene verkoopsvoorwaarden en ze onherroepelijk te aanvaarden voor hij een bestelling plaatst. De bevestiging van de bestelling impliceert dus de uitdrukkelijke aanvaarding van de algemene verkoopsvoorwaarden. Om de gebruiker de mogelijkheid te geven om op zijn bestelling terug te komen voor hij ze definitief bevestigt, heeft JACADI schermen voor bevestiging en aanvaarding aangemaakt. De bestelling wordt slechts definitief geregistreerd bij de laatste bevestiging op het scherm van de betaling van de bestelling (per bankkaart of via een PayPal-rekening). Zodra er op "Bevestigen" wordt geklikt, wordt de bestelling van de klant als onherroepelijk beschouwd. Zodra de bestelling geregistreerd is, wordt er een e-mail naar de gebruiker verstuurd. Die e-mail bevestigt dat de bestelling door JACADI behandeld is maar niet dat het bestelde artikel verkrijgbaar is.

  Voor meer informatie over het plaatsen, opvolgen of uitvoeren van uw bestelling, vragen over de leveringstermijnen, de voorwaarden voor het uitoefenen van uw herroepingsrecht of elke andere vraag, kunt u contact opnemen met JACADI vanuit:

  - België op het nummer 010 53 80 03 en op service-clients@jacadi.be
  - Luxemburg op het nummer 027 30 00 02 en op service-clients@jacadi.lu
  - Nederland op klantendienst@jacadi.com
 • Om uw bestelling op de website www.jacadi.be te betalen, aanvaarden we de volgende betaalmethodes:

  • Carte bleue
  • Visakaart
  • Eurocard / Mastercard / Maestro
  • American Express
  • Paypal: uw aankopen betalen met uw PayPal-account
  • Debetnota (via PayPal)

  PayPal is een eenvoudige, snelle en veilige manier om uw aankopen online te betalen, zonder uw bankgegevens in te voeren. U kunt op een veilige manier betalen dankzij een debetnota via PayPal.

  Het bedrag wordt slechts van de rekening van de gebruiker gehaald als de artikelen effectief verzonden zijn. De gebruiker die een bestelling geplaatst heeft, kan zijn factuur afdrukken door zich aan te melden op de website en het menu bestellingopvolging te kiezen.
 • Om de veiligheid van uw betalingen te garanderen, maakt het bedrijf JACADI gebruik van de beveiligde betaaldienst Ogone - Ingenico Ecommerce Solutions. De bankgegevens worden versleuteld (SSL-veiligheidsnorm).
 • Jacadi levert uw bestelling overal in België, Luxemburg en Nederland en biedt u de volgende leveringsmethodes aan:

  1 - GRATIS LEVERING in een van de afleverpunten in een Jacadi-winkel (winkels worden voorgesteld tijdens de keuze van de leveringsmethode van uw bestelling)

  Deze dienst is GRATIS. U betaalt dus geen leveringskosten.

  Beschikbaar in België en Luxemburg.

  Het duurt gemiddeld genomen drie tot acht dagen vooraleer uw pakket in het afhaalpunt beschikbaar is. Zodra uw pakket in de winkel ontvangen wordt, ontvangt u automatisch een e-mail op het adres dat u tijdens uw bestelling doorgegeven hebt.

  2 - LEVERING DOOR COLISSIMO EXPERT INTERNATIONAL

  Levering door La Poste (Colissimo Expert International) aan huis: leveringskosten € 5,90 en gratis vanaf € 75 aankoop, levertermijn tussen drie en acht dagen. In drukke periodes kan het soms één of twee dagen langer duren om uw bestelling klaar te maken.

  Uw pakket wordt u persoonlijk overhandigd of in uw brievenbus geleverd. Als het pakket te groot is om in uw brievenbus te leveren, wordt het naar het dichtstbijzijnde postkantoor gebracht. U hebt 15 werkdagen de tijd om het pakket in het postkantoor af te halen. Hierna wordt de zending naar de verzender teruggestuurd. U kunt uw pakket op elk moment opvolgen op de website www.colissimo.fr door het nummer in te geven.

  3 - SPOEDLEVERING 24 U DOOR UPS

  Spoedlevering binnen 24 uur is mogelijk van maandag tot donderdag (uitgezonderd feestdagen) in België en Luxemburg voor een bedrag van € 12,90. Elke bestelling die voor 11h30 uur doorgegeven wordt, zal de volgende dag aan huis geleverd worden.
 • Zodra u uw bestelling op onze website geplaatst hebt, kunt u de verwerking ervan op elk moment opvolgen.
  Hiervoor dient u zich aan te melden op uw account op onze website en de rubriek 'Mijn bestellingen en retourzendingen' raadplegen.

  Bij elke bestelling vermelden we de status:

  • Geregistreerde bestelling (uw betaling per bankkaart is bevestigd)
  • Bestelling wordt klaargemaakt (uw bestelling wordt in onze magazijnen klaargemaakt)
  • Bestelling verzonden: naargelang de door u gekozen leveringsmethode is uw bestelling in het postkantoor afgeleverd (u kunt het nummer van Colissimo gebruiken om uw bestelling op te volgen) of is ze verzonden en kunt u ze afhalen in de winkel die u tijdens uw bestelling gekozen hebt.
 • Noodzakelijke voorwaarden om een zending te retourneren:

  Als u niet volledig tevreden bent over de bestelde artikelen kunt u ze tot 30 dagen na uw aankoop (factuurdatum) omruilen of laten terugbetalen. Artikelen kunnen enkel omgeruild of terugbetaald worden als ze niet gedragen en niet gewassen zijn, als de etiketten er nog aan bevestigd zijn, als ze nog in hun originele verpakking zitten en, voor artikelen die via de post teruggestuurd worden, als de ingevulde retourbon en faktuur bij het pakket zitten

  Omruiling of terugbetaling in een van onze Jacadi-winkels:

  U kunt uw bestelde artikel(en) omruilen of laten terugbetalen in de door u gekozen Jacadi-winkel in België en Luxemburg (uitgezonderd corners en Jacadi Outlet).
  Vergeet niet om uw elektronische factuur (beschikbaar in de rubriek bestellingsopvolging op onze website) en de retourbon mee te nemen. De winkel zal het of de artikelen omruilen of terugbetalen aan de prijs die op uw factuur vermeld wordt (eventuele kortingen in rekening genomen).
  Als u het artikel voor een duurder artikel wilt omruilen, kunt u het verschil betalen met elk betaalmiddel dat in uw Jacadi-winkel aanvaard wordt. Als u voor een terugbetaling kiest, wordt het bedrag overgemaakt op de rekening gekoppeld aan het betaalmiddel waar u de bestelling mee betaald heeft. Het bedrag verschijnt binnen vier tot vijf werkdagen op uw rekening (afhankelijk van de termijn tussen de banken).
  De eventuele getrouwheidsvoordelen (verjaardagscheque, geboortecheque, getrouwheidscheque) die tijdens de betaling van de bestelling gebruikt werden, zullen opnieuw op het account van de klant overgemaakt worden nadat de vraag aan de klantendienst gesteld is.
  De oorspronkelijke leveringskosten worden enkel volledig terugbetaald als de bestelling volledig teruggestuurd wordt.
  Jacadi is bovendien niet verplicht om de extra kosten terug te betalen indien de gebruiker uitdrukkelijk gekozen heeft voor een leveringsmethode die duurder is dan de standaardmethode die door Jacadi wordt voorgesteld.

  De outletartikelen die op de website van Jacadi gekocht zijn, kunnen in de winkel (uitgezonderd corners en Jacadi Outlet) terugbetaald worden. Ze kunnen echter alleen omgeruild worden voor artikelen van dezelfde waarde of door een cadeaukaart van de waarde van het omgeruilde artikel af te trekken.

  De outletartikelen en de artikelen uit de huidige collectie die op de website van Jacadi gekocht zijn, kunnen niet omgeruild of terugbetaald worden in de Jacadi OUTLET-winkels.

  De artikelen die op de website van Jacadi gekocht zijn, kunnen niet terugbetaald worden bij corners In Printemps, Galeries Lafayette en Jeanteur.

  Terugbetaling na retour naar ons magazijn:

  U kunt ons de of het bestelde artikel(en) retourneren door ze via de post naar het onderstaande adres terug te sturen.
  Vergeet daarom niet om een kopie van uw elektronische factuur (beschikbaar in de rubriek bestellingsopvolging op onze website) toe te voegen, samen men het volledig ingevulde herroepingsformulier .
  De verzendingskosten dienen door u betaald te worden, net als eventuele bijkomende verzendingskosten (specifieke kosten naar aanleiding van de aard van bepaalde artikelen die normaal niet met de post teruggestuurd kunnen worden). De oorspronkelijke leveringskosten worden enkel volledig terugbetaald als de bestelling volledig teruggestuurd wordt.
  Jacadi is bovendien niet verplicht om de extra kosten terug te betalen indien de gebruiker uitdrukkelijk gekozen heeft voor een leveringsmethode die duurder is dan de standaardmethode die door Jacadi wordt voorgesteld. Zodra we uw teruggestuurde bestelling ontvangen en gecontroleerd hebben of zodra u ons een bewijs overhandigt dat u het artikel hebt teruggestuurd, wordt het of de artikel(en) terugbetaald via een overschrijving op uw bankkaart of PayPal-account, afhankelijk van welk betaalmiddel u bij de oorspronkelijke betaling gebruikt hebt.
  De terugbetaling verschijnt binnen vier tot vijf werkdagen op uw rekening of aan het einde van de maand indien u met uitgestelde debitering werkt.

  U dient de artikelen naar het volgende adres te versturen:

  Jacadi-retourservice
  342-344 Lippenslaan
  8300 KNOKKE
 • Deze volledige website is beschermd door de Franse en internationale wetgeving betreffende intellectuele eigendom. Alle reproductierechten zijn voorbehouden. Alle teksten waaruit deze website is opgebouwd mogen niet, geheel of gedeeltelijk, weergegeven of gereproduceerd worden, op welke manier dan ook, zonder voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming van JACADI. Bovendien zijn de merken, handelsnamen en logo's op deze website gedeponeerd. Hun volledige of gedeeltelijke reproductie, op basis van elementen van de website, is verboden.
 • Het bedrijf JACADI heeft voor de toegang tot de website, het bestellingsproces, de levering en de diensten na verkoop, uitsluitend een middelenverbintenis. De aansprakelijkheid van JACADI kan niet ingeroepen worden voor ongemakken of nadelen die verband houden met internetgebruik, met name onderbrekingen, hacking, de aanwezigheid van computervirussen, of elk ander feit dat beschouwd kan worden als overmacht. JACADI is bovendien niet aansprakelijk voor een contractuele tekortkoming in geval van overmacht of onvoorzienbare omstandigheden, met inbegrip van en zonder dat deze lijst uitputtend is, een staking, brand, natuurramp, een panne en algemeen genomen elke gebeurtenis die een goede uitvoering van de bestellingen in de weg staat.
 • Naast de commerciële garantie kunt u beroep doen op de conformiteitsgarantie en de garantie tegen verborgen gebreken in overeenstemming met de bepalingen van artikels 1641 tot 1649 van het Franse burgerlijk wetboek en L221-15 van de Franse consumentenwet.

  Artikel L 211-2 van de Franse consumentenwet

  De algemene verkoopsvoorwaarden die van toepassing zijn op de consumentencontracten vermelden:

  1° volgens de modaliteiten vastgelegd door een arrest van de minister van economie, de voorwaarden voor de toepassing van en de inhoud van de wettelijke conformiteitsgarantie en de garantie betreffende de gebreken van het gekochte goed die door de verkoper verschuldigd is

  2° indien van toepassing, het bestaan van een commerciële garantie en een dienst na verkoop.

  Artikel L 211-4 van de Franse consumentenwet

  De verkoper is verplicht het goed in overeenstemming met het contract te leveren en staat garant voor afwijkingen die tijdens de levering worden vastgesteld. Hij staat eveneens garant voor afwijkingen die ontstaan zijn door de verpakking, de montage-instructies of de installatie als hij die op basis van het contract moest uitvoeren of laten uitvoeren.

  Artikel L 211-4 van de Franse consumentenwet

  Om in overeenstemming te zijn met het contract, moet het goed:

  1- Geschikt zijn voor het gebruik dat gewoonlijk van een gelijkaardig goed wordt verwacht en, eventueel:

  -overeenstemmen met de beschrijving van de verkoper en de eigenschappen hebben van het staal of het model dat de verkoper aan de koper heeft voorgesteld;

  - de eigenschappen hebben die een koper redelijkerwijs kan verwachten rekening houdend met de publieke verklaringen van de verkoper, de producent of diens vertegenwoordiger, meer bepaald in de reclame of op het etiket;

  2- Of de eigenschappen hebben die de partijen in onderlinge overeenstemming hebben bepaald of geschikt zijn voor het bijzondere gebruik dat de koper heeft gezocht en gevraagd aan de verkoper en wat de verkoper heeft aanvaard.

  Artikel L 211-12 van de Franse consumentenwet

  De termijn om een garantieclaim voor afwijkingen in te dienen, verjaart na twee jaar vanaf de datum waarop het goed werd geleverd.

  Artikel 1641 van het Franse burgerlijk wetboek

  De verkoper is verplicht garantie te geven op de verborgen gebreken van het verkochte goed als die gebreken het goed ongeschikt of minder geschikt maken voor het bedoelde gebruik in die mate dat de koper het niet had gekocht tenzij voor een lagere prijs als hij het had geweten.

  Aritkel 1648 alinea 1 van het Franse burgerlijk wetboek

  De vordering omwille van een verborgen gebrek dient te worden ingesteld binnen een termijn van twee jaar nadat de koper het gebrek ontdekt of behoorde te ontdekken.

 • Indien één van de bepalingen van dit contract nietig wordt verklaard door bijvoorbeeld een wijziging van de wet, de regelgeving of een rechterlijke beslissing, heeft dit geen invloed op de geldigheid en de naleving van deze algemene verkoopvoorwaarden.
 • De huidige voorwaarden kunnen mogelijk gewijzigd worden en zijn van kracht zolang JACADI online diensten aanbiedt.
 • De huidige algemene voorwaarden zijn onderworpen aan de Franse wetgeving.

  Vrijwillige bemiddeling

  Bij geschillen die voortvloeien uit de interpretatie, uitvoering of beëindiging van het huidige contract proberen de partijen eerst om een minnelijke schikking te treffen.

  In overeenstemming met artikels L 152-2 en volgende van de Franse consumentenwetgeving heeft de klant de mogelijkheid om gratis beroep te doen op vrijwillige bemiddeling voor elk geschil waarin hij met een professional te maken heeft. Om hier beroep op te doen of om meer gegevens in te zamelen, kunt u contact opnemen met de klantendienst:

  - België op het nummer 010 53 80 03 en op service-clients@jacadi.be
  - Luxemburg op het nummer 027 30 00 02 en op service-clients@jacadi.lu
  - Nederland op klantendienst@jacadi.com

  Europees platform voor geschillenbeslechting

  In overeenstemming met de Europese verordening 524/2013 informeert JACADI u over het bestaan van een Europees platform voor geschillenbeslechting tussen consumenten en online handelaars: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

  Bevoegde rechtbanken

  Indien er geen minnelijke schikking getroffen kan worden, zullen enkel de Franse rechtbanken bevoegd zijn.
 • JACADI controleert enkel de leveringen die door de leden van zijn netwerk zijn uitgevoerd. In dat opzicht wordt het risico op verlies of beschadiging van de goederen overgedragen naar de consument, van zodra de goederen geleverd zijn op het adres dat de consument tijdens het doorgeven van zijn bestelling gekozen heeft. In het geval dat de consument een vervoerder aanstelt om de goederen van het bezorgadres in de bestelling naar een andere locatie te vervoeren, doet JACADI afstand van elk risico op verlies en beschadiging van de goederen die tijdens die levering vervoerd worden. Bovendien en in dat kader aanvaardt JACADI geen enkele verantwoordelijkheid indien de goederen niet voldoen aan de regelgevingen en normen van de landen waarin die goederen geleverd worden, indien die landen niet vermeld worden op de officiële lijst met de landen waarin JACADI zijn producten verdeelt.