arrow-horiz arrow-vert Menu Close commande-cadeau-gratuite entretien-1 entretien-15 entretien-16 entretien-17 entretien-18 entretien-19 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-21 entretien-21 entretien-22 entretien-22 entretien-23 entretien-23 entretien-24 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-27 entretien-27 entretien-27 entretien-28 entretien-29 entretien-3 entretien-3 entretien-3 entretien-30 entretien-31 entretien-32 entretien-32 entretien-34 entretien-34 entretien-4 entretien-4 entretien-4 entretien-5 entretien-5 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-7 entretien-7 entretien-8 facebook-grey instagram-bleu livraison-gratuite Sans titre - 3 mon-compte mon-panier paiement-securise partager Sans titre - 3 password pin-store-outlet pin Pinterest recherche-boutique satisfait-rembourser Sans titre - 4 service-client Star active Close tout-ajouter triman Twitter verified vider-ma-liste wishlist-actif wishlist Youtube C37CCE8F-81E4-4DAF-885C-061032BAAED2 3EF63C5A-5754-4BCB-AC13-752F0E538804 2FB062EC-BBF2-4434-9C7A-C93A354E255D picto-fractionnable 943D1F80-2A8D-44DD-8864-3ECDB6F774B3 2098A817-B5F4-4EC6-A765-19843D217332 B596A762-028F-4C1F-8BD9-B0294292C17D Terug naar de startpagina
Mijn leveringswijze kiezen Page d'accueil Jacadi

Tevreden of terugbetaald: het beleid van Jacadi

 • Noodzakelijke voorwaarden om een zending te retourneren:

  Als u niet volledig tevreden bent over de bestelde artikelen kunt u ze tot 30 dagen na uw aankoop (factuurdatum) omruilen of laten terugbetalen. Artikelen kunnen enkel omgeruild of terugbetaald worden als ze niet gedragen en niet gewassen zijn, als de etiketten er nog aan bevestigd zijn, als ze nog in hun originele verpakking zitten en, voor artikelen die via de post teruggestuurd worden, als de ingevulde retourbon en faktuur bij het pakket zitten.

  We willen u eraan herinneren dat we uw bestelling enkel kunnen terugbetalen als u de volledig ingevulde retourbon bij het pakket hebt gevoegd.

  Omruiling of terugbetaling in een van onze Jacadi-winkels:

  U kunt uw bestelde artikel(en) omruilen of laten terugbetalen in de door u gekozen Jacadi-winkel in België en Luxemburg (uitgezonderd corners en Jacadi Outlet).
  Vergeet niet om uw elektronische factuur (beschikbaar in de rubriek bestellingsopvolging op onze website) en de retourbon mee te nemen. De winkel zal het of de artikelen omruilen of terugbetalen aan de prijs die op uw factuur vermeld wordt (eventuele kortingen in rekening genomen).
  Als u het artikel voor een duurder artikel wilt omruilen, kunt u het verschil betalen met elk betaalmiddel dat in uw Jacadi-winkel aanvaard wordt. Als u voor een terugbetaling kiest, wordt het bedrag overgemaakt op de rekening gekoppeld aan het betaalmiddel waar u de bestelling mee betaald heeft. Het bedrag verschijnt binnen vier tot vijf werkdagen op uw rekening (afhankelijk van de termijn tussen de banken).
  De eventuele getrouwheidsvoordelen (verjaardagscheque, geboortecheque, getrouwheidscheque) die tijdens de betaling van de bestelling gebruikt werden, zullen opnieuw op het account van de klant overgemaakt worden nadat de vraag aan de klantendienst gesteld is.
  De oorspronkelijke leveringskosten worden enkel volledig terugbetaald als de bestelling volledig teruggestuurd wordt.
  Jacadi is bovendien niet verplicht om de extra kosten terug te betalen indien de gebruiker uitdrukkelijk gekozen heeft voor een leveringsmethode die duurder is dan de standaardmethode die door Jacadi wordt voorgesteld.

  De outletartikelen die op de website van Jacadi gekocht zijn, kunnen in de winkel (uitgezonderd corners en Jacadi Outlet) terugbetaald worden. Ze kunnen echter alleen omgeruild worden voor artikelen van dezelfde waarde of door een cadeaukaart van de waarde van het omgeruilde artikel af te trekken.

  De outletartikelen en de artikelen uit de huidige collectie die op de website van Jacadi gekocht zijn, kunnen niet omgeruild of terugbetaald worden in de Jacadi OUTLET-winkels.

  De artikelen die op de website van Jacadi gekocht zijn, kunnen niet terugbetaald worden bij corners In Printemps, Galeries Lafayette en Jeanteur.

  Terugbetaling na retour naar ons magazijn:

  U kunt ons de of het bestelde artikel(en) retourneren door ze via de post naar het onderstaande adres terug te sturen.
  Vergeet daarom niet om een kopie van uw elektronische factuur (beschikbaar in de rubriek bestellingsopvolging op onze website) toe te voegen, samen men het volledig ingevulde herroepingsformulier .
  De verzendingskosten dienen door u betaald te worden, net als eventuele bijkomende verzendingskosten (specifieke kosten naar aanleiding van de aard van bepaalde artikelen die normaal niet met de post teruggestuurd kunnen worden). De oorspronkelijke leveringskosten worden enkel volledig terugbetaald als de bestelling volledig teruggestuurd wordt.
  Jacadi is bovendien niet verplicht om de extra kosten terug te betalen indien de gebruiker uitdrukkelijk gekozen heeft voor een leveringsmethode die duurder is dan de standaardmethode die door Jacadi wordt voorgesteld. Zodra we uw teruggestuurde bestelling ontvangen en gecontroleerd hebben of zodra u ons een bewijs overhandigt dat u het artikel hebt teruggestuurd, wordt het of de artikel(en) terugbetaald via een overschrijving op uw bankkaart of PayPal-account, afhankelijk van welk betaalmiddel u bij de oorspronkelijke betaling gebruikt hebt.
  De terugbetaling verschijnt binnen vier tot vijf werkdagen op uw rekening of aan het einde van de maand indien u met uitgestelde debitering werkt.

  U dient de artikelen naar het volgende adres te versturen:

  Jacadi-retourservice
  342-344 Lippenslaan
  8300 KNOKKE