Collectie

Geurwater en verzorging

Jacadi biedt u een scala aan parfums: eaux de toilette en geparfumeerd water voor klein en groot. Voor baby's, kinderen of tieners ontwikkelt het merk parfums voor jongens en parfums voor meisjes in frisse en zachte geuren.
Eau de toilette 'Jacadi Sport' 50 ml€ 42,00

Beschikbare maten:

Geschenkset eau de toilette Petite Libellule 100 ml€ 59,00

Beschikbare maten:

Eau de toilette Mademoiselle Petite Libellule 50 ml€ 42,00

Beschikbare maten:

Geurwater 'Baby' 100 ml€ 59,00

Beschikbare maten:

Doosje met geurwater en knuffel 100 ML € 59,00

Beschikbare maten:

Geurwater 'Toute Petite' 50 ml€ 42,00

Beschikbare maten:

Geurwater 'Tout Petit' 50 ml€ 42,00

Beschikbare maten:

Eau de toilette Mademoiselle Jacadi Petite Cerise€ 42,00

Beschikbare maten:

Eau de toilette 'Jeune Homme' 50 ml€ 42,00

Beschikbare maten:

La Cologne Jacadi€ 55,00

Beschikbare maten:

Grote geurkaars met La Cologne Jacadi € 45,00

Beschikbare maten:

Douchegel voor lichaam en haar 400 ml€ 19,00

Beschikbare maten:

Veelzijdige droge olie 100 ml€ 32,00

Beschikbare maten:

Voedende bodycrème€ 25,00

Beschikbare maten:

Eau de toilette Jeune Homme 100 mL€ 59,00

Beschikbare maten:

Eau de toilette Mademoiselle Jacadi Petite Cerise 100ML€ 59,00

Beschikbare maten:

Eau de toilette 'Toute petite' 100 ml€ 59,00

Beschikbare maten:

Geurwater 'Tout Petit' 100ML € 59,00

Beschikbare maten:

Eau de Toilette 'Mademoiselle Jacadi' 100 ml€ 59,00

Beschikbare maten:

Eau de toilette Mademoiselle Petite Libellule 100 ml€ 59,00

Beschikbare maten:

Doosje met 'Tout Petit' 100ml€ 59,00

Beschikbare maten:

Doosje met verzorgingsproducten€ 49,00

Beschikbare maten:

Eau de Toilette 'Mademoiselle' 50 ml€ 42,00

Beschikbare maten:

Coffret Mademoiselle Jacadi€ 59,00

Beschikbare maten:

Hier vindt u alle parfums voor baby's en kinderen (eau de toilette, verzorgingswater) van Jacadi. Geurwater en eau de Cologne, online te bestellen. De kinder- en babyparfums zijn perfecte cadeaus voor uw vrienden of familieleden. Degenen die een pasgeboren baby verwelkomen, maar ook degenen van wie de kinderen meisjes en jonge mannen worden.

Zeer zachte parfums voor kinderen en baby's voor de kwetsbare huid

De parfums van Jacadi beschermen de babyhuid en kunnen vanaf de vroege kinderjaren worden gebruikt. Onze geparfumeerde verzorgingswaters zijn geschikt voor baby's van 0 tot 2 jaar oud. De eaux de toilette, parfums en eaux de Cologne van Jacadi zijn producten voor elke dag om het verzorgen van uw baby nog aangenamer te maken, maar het zijn ook mooie voorwerpen met zuivere lijnen en accenten van gekozen kleuren. Mooie flessen parfums, net als de geuren die ze bevatten: sober, elegant, met een vleugje onweerstaanbare moderniteit. Jacadi's parfums voor baby's of kinderen, jongens of meisjes, zullen zeker hun plaats vinden in de kinderkamer of badkamer.


Parfums en geschenksets: mooie cadeaus voor baby jongens en baby meisjes

In het gamma parfums van Jacadi vindt u geparfumeerd verzorgingswater voor baby jongens en baby meisjes, apart of in geschenksets met parfums die u perfect als geboortegeschenk kunt geven.
De parfums en eaux de toilette voor baby meisjes of jongens zijn uitstekende geboortegeschenken. Weet u niet wat u aan een baby moet geven? Wilt u op veilig spelen? Met een parfum voor baby meisjes of baby jongens slaat u de bal nooit mis. De parfums en eaux de toilette voor kinderen van Jacadi zijn met de grootste zorg samengesteld, in extreem zachte producten voor de babyhuid. Een flesje parfum is zeer elegant ... en neemt weinig plaats in. En om uw baby meisje of jongen er piekfijn te laten uitzien, om hem of haar aan de familie, de grootouders, neven en nichten voor te stellen ... zijn onze verzorgingsproducten een zeer mooi cadeau.

Meisjes en jongens: parfums voor kinderen

Voor de jonge meisjes en jongens die bijna geen kind meer zijn ontwikkelde Jacadi ook frisse en heerlijk geurende eau de toilette. De eaux de toilette en eaux de Cologne van Jacadi werden dermatologisch getest en zijn naar het beeld van het Parijse merk: discreet en subtiel, voor een gevoel van welzijn en een vleugje elegantie in het dagelijks leven.
Voor een jonge jongen of een jong meisjes ontwikkelde Jacadi parfums voor kinderen maar ook de eaux de toilette voor tieners weerspiegelen perfect de stijl van het merk. Een oase van zachtheid en elegantie. Een klassieke basis ... maar steeds met een sierlijke of zelfs gewaagde toets. De vakkennis van een befaamd merk, dat onze kinderen al vele generaties lang een onberispelijke stijl geeft, zowel op het vlak van kleding voor kinderen als accessoires voor baby's of, zoals hier, met subtiel geparfumeerd water of frisse eau de toilette voor jongens en meisjes.