Babykamer

maaltijd

Ontdek de kindercollectie gewijd aan de maaltijd van de baby: handgeborduurde slabbetjes, babymaat en vanaf de geboorte, maaltijdset, doeken, hoge stoel... een assortiment slabbetjes en doeken voor meisjes en jongens, die de allerkleinsten begeleiden op elk moment van de dag.
Setje met 3 hydrofiele doeken€ 35,00

Beschikbare maten:

Set met 2 slabbetjes van badstof€ 35,00

Beschikbare maten:

Setje babyslabbetjes€ 29,00

Beschikbare maten:

Setje met 3 hydrofiele doeken€ 35,00

Beschikbare maten:

Setje met 3 katoenen hydrofiele doeken€ 35,00

Beschikbare maten:

Set met 2 slabbetjes van katoenen badstof€ 29,00

Beschikbare maten:

Babyslabbetje€ 25,00

Beschikbare maten:

Grote geurkaars met La Cologne Jacadi € 45,00

Beschikbare maten:

Kussen voor kinderstoel TOBO€ 49,00

Beschikbare maten:

Setje met 3 katoenen hydrofiele doeken€ 35,00
Slabbetje van badstof baby meisje€ 19,00
Slabbetje van badstof met wolkjes€ 15,00

Beschikbare maten:

Slabbetje van Liberty-stof baby meisje€ 19,00

Beschikbare maten:

Slabbetje van badstof€ 19,00
Set met 3 hydrofiele doeken € 35,00
Rechthoekig slabbetje van badstof€ 19,00
Tafelblad kinderstoel TOBO Charlie Crane x Jacadi€ 59,00

Beschikbare maten:

Kinderstoel TOBO Charlie Crane x Jacadi€ 279,00

Beschikbare maten:

Setje met 3 hydrofiele doeken€ 35,00

Beschikbare maten:

Slabbetje voor baby's: de essentiële accessoire om schoon te blijven tijdens de maaltijdenVanaf de geboorte tot ongeveer 2 jaar, is het slabbetje een onmisbare en praktische accessoire voor zowel baby als papa en mama. Het is bedoeld om de kleding van uw kleine meisje of jongen te beschermen tegen vlekken en maakt bewogen diners, tussendoortjes en lunches mogelijk. Dankzij het slabbetje zijn kleren die slechts enkele uren meegaan verleden tijd. Een slabbetje is ook een volwaardig modeaccessoire. Jacadi biedt u een ruime keuze aan baby slabbetjes in zachte kleuren die uw kind met trots zullen vergezellen tijdens de maaltijd. Maak uw keuze uit onze collectie.

Het baby slabbetje, een essentiële accessoire vanaf de geboorteVanaf de geboorte heeft de baby voeding nodig en waar maaltijd is, is er een slabbetje! Om de schade te beperken... en om het plezier te hebben om de baby uit te rusten met deze accessoires met lichte of gekleurde stoffen! Voedsel is een van de manieren waarop de baby de wereld ontdekt. Vanaf 6 maanden is het mogelijk om te beginnen met voedseldiversificatie, en om de baby fruitmoes of groentepuree aan te bieden die hij vaak met zijn hele hand zal grijpen om de textuur te waarderen. Het moment van de maaltijd kan soms een beetje, soms veel rommelig zijn.
Gelukkig biedt Jacadi een gevarieerd assortiment aan baby slabbetjes, vanaf de geboortemaat, met een ruime keuze aan motieven (baby slabbetje in Liberty, roze of blauw baby slabbetje, wit of bloemig baby slabbetje...) en afwerkingen. Wat voor stof of doek u ook kiest voor uw baby, dankzij de Jacadi-kwaliteit kunt u er zeker van zijn dat u ze gemakkelijk kunt onderhouden (bijna al onze slabbetjes en doeken voor baby's zijn machinewasbaar), en met zo'n ruime keuze is het onmogelijk om te weerstaan! U zult al onze slabbetjes en doeken voor baby's willen bestellen, hun mooie motieven bewonderen en uw baby het beste bieden met de onvergelijkbare zachtheid van onze slabbetjes.

Welk slabbetje kiezen voor de baby?De badstof is onovertroffen, daarom heeft Jacadi het gekozen om zijn schattige slabbetjes te maken. Absorberend en comfortabel, het zorgt voor aangename maaltijden voor de baby. De maat en vorm zijn twee andere criteria om te overwegen. Voor een pasgeborene wordt aangeraden om te kiezen voor een vrij breed en lang geboorteslabbetje, zodat het de helft van zijn romp bedekt. In het begin zal de baby de neiging hebben om te spugen of zelfs te regurgiteren. Hoe langer, hoe beter beschermd. Wat betreft de vorm, vindt u bij Jacadi klassieke modellen met een afgeronde snit, andere geschulpte en een beetje originelere, en nog andere met een rechthoekige vorm, meer bedekkend. Kies op basis van uw smaak, maar vooral op basis van de behoeften van de baby. Het ideaal is om te kiezen voor verschillende snitten, die u kunt afwisselen naargelang zijn evolutie en behoeften.
Maar kinderverzorging beperkt zich niet alleen tot maaltijden, het omvat ook kindermeubilair, beddengoed, reizen en alle accessoires die u nodig heeft om de baby te omringen, of het nu gaat om het moment van het bad, het moment van slapen of het ontwaken.