arrow-horiz arrow-vert Menu Close commande-cadeau-gratuite entretien-1 entretien-15 entretien-16 entretien-17 entretien-18 entretien-19 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-21 entretien-21 entretien-22 entretien-22 entretien-23 entretien-23 entretien-24 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-27 entretien-27 entretien-27 entretien-28 entretien-29 entretien-3 entretien-3 entretien-3 entretien-30 entretien-31 entretien-32 entretien-32 entretien-34 entretien-34 entretien-4 entretien-4 entretien-4 entretien-5 entretien-5 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-7 entretien-7 entretien-8 facebook-grey instagram-bleu livraison-gratuite Sans titre - 3 mon-compte mon-panier paiement-securise partager Sans titre - 3 password pin-store-outlet pin Pinterest recherche-boutique satisfait-rembourser Sans titre - 4 service-client Star active Close tout-ajouter triman Twitter verified vider-ma-liste wishlist-actif wishlist Youtube C37CCE8F-81E4-4DAF-885C-061032BAAED2 3EF63C5A-5754-4BCB-AC13-752F0E538804 2FB062EC-BBF2-4434-9C7A-C93A354E255D picto-fractionnable 943D1F80-2A8D-44DD-8864-3ECDB6F774B3 2098A817-B5F4-4EC6-A765-19843D217332 B596A762-028F-4C1F-8BD9-B0294292C17D
Mijn leveringswijze kiezen Page d'accueil Jacadi

Jacadi a dit

ONS VERHAAL


Sinds 1976 betovert Jacadi Paris de hele wereld met zijn tijdloze Franse kindercollectie.
Ons eigentijdse en toonaangevende merk ontwerpt lieflijke en vernieuwende collecties voor uw kind: kleding voor baby's en kleuters, accessoires en schoenen voor kinderen van 0 tot 12 jaar zodat ze er iedere dag op hun best uitzien.
Jacadi Paris telt 270 winkels in 39 landen, waarvan 150 buiten Frankrijk en 9 online shop (Frankrijk, Verenigde Staten, Duitsland, Italië, Spanje, Verenigd koninkrijk, Zwitserland en Canada).
Sinds 2005 is Jacadi Paris lid van IDKIDS.COMMUNITY, een groep van merken die de belangen van het kind verdedigt.
De mooiste momenten uit de kindertijd beleeft u met Jacadi.

ONZE VAKKENNIS


FRANSE ONTWERPEN

Onze volledige collectie wordt ontworpen en afgewerkt in onze ateliers in Parijs door eigen stylisten en modeontwerpers.
Jacadi bedenkt, ontwerpt en tekent unieke collecties: exclusieve modellen en prints, frisse en levendige kleuren en verfijnde afwerkingen.

Savoir faire Jacadi Paris

Uitstekende kwaliteit met oog voor traditie

Hoogwaardige materialen, fijn afgewerkte modellen, zorgvuldige samenstellingen, handgemaakte borduursels, prachtige voeringen, ... de pasvorm van onze kleding en het comfort voor de kinderen staan steeds centraal in onze zoektocht naar een onberispelijke kwaliteit.
Jacadi laat de ambachtelijke Franse kleermakerstraditie verder voortleven.

Savoir faire Jacadi Paris

De WERELD VAN JACADI


Collectie

Ons eigentijdse en toonaangevende merk ontwerpt lieflijke en vernieuwende collecties voor uw kind zodat het er iedere dag op zijn best uitziet.
Ontdek de collectie >


Jacadi essentials

De Jacadi Essentials, tijdloze basisstukken met perfecte pasvormen, worden elk seizoen in een nieuw jasje gestopt om uw kind een comfortabele dagelijkse outfit te geven.
Ontdek de essentials >

 

Essentiels Garçon - Jacadi Paris

Geboortegeschenken

Jacadi ontwerpt verfijnde en tedere collecties zodat u een bijzonder leuk cadeau kunt geven. Babykleding, spulletjes voor de slaapkamer, educatief speelgoed, mooi linnen, verzorgingswater ... Bij ons vindt u het perfecte cadeau om een geboorte nog feestelijker te maken.
Ontdek de geboortegeschenken >De feestcollectie

Voor de onvergetelijke familiemomenten tijdens bijzondere gelegenheden onthult Jacadi een nieuwe vrolijke en verfrissende collectie.
Opvallende modellen, sprankelende kleuren, tijdloze elegantie en prachtige motieven zijn op de afspraak.
Ontdek de feestcollectie >

 

Collection ceremonie - Jacadi Paris


Schoenen

Jacadi helpt je kind om zijn eerste stapjes te zetten. Onze schoenencollectie wordt in Europa vervaardigd, een garantie op een uitstekende vakkennis en expertise. Ons streven naar perfectie maakt van Jacadi een befaamd schoenenmerk.
Jacadi biedt drie unieke collecties (peuter, kleuter, kind) aangepast aan de groei van de voet van baby en kind. Jacadi besteedt bijzonder veel aandacht aan de keuze van materialen en de productietechnieken om uw kinderen van kop tot teen een elegante outfit te bezorgen.
Ontdek de schoenencollectie

Les chaussures emblematiques Jacadi ParisOnze engagementen


 • Repreve

  Repreve

  We streven steeds naar een duurzame en verantwoorde aanpak in het belang van onze planeet. Dor gebruik te maken van de Repreve-vezel, gemaakt van gerecycleerde plastic flessen, verminderen we de uitstoot van broeikasgassen.

 • Love Maille et Amitié Partage

  Love Maille en Amitié Partage

  ia Amitié Partage geeft Jacadi vrouwen in moeilijkheden een duwtje in de rug door hen te leren breien. Jacadi tekent de modellen, Phildar zorgt voor het wol en Amitié Partage zorgt er met zijn persoonlijke aanpak voor dat vrouwen terug vertrouwen krijgen en terug aan de slag kunnen gaan.

 • SOS Villages d’enfants

  SOS Kinderdorpen

  Jacadi steunt projecten van SOS Kinderdorpen om broers en zussen uit gezinnen in precaire situaties te verenigen, in de SOS-dorpen in Frankrijk en de rest van de wereld.


 • Patrimoine français

  Frans erfgoed

  Jacadi Paris streeft ernaar om de Franse elegantie en uitmuntendheid te verspreiden via mooie kleding die getuigt van een uitzonderlijke vakkennis.
  Al verschillende seizoenen is de 'Patrimoine Francais'-collectie terug te vinden bij gezinnen die de Franse traditie van kleding en accessoires laat voortleven.

 • Jacadi,
  een ecologisch
  bewust
  merk

 • Responsible down standard

  Responsible down standard

  We dragen dierenwelzijn hoog in het vaandel en zorgen ervoor dat we onze grondstoffen op een verantwoorde manier verkrijgen.
  Alle veren en het dons dat sinds 2016 door Jacadi gebruikt wordt, zijn R.D.S.-gecertificeerd.