Jacadi a dit...

Outfits voor feest

Fris, modern en nooit saai ... De feestelijke collectie van Jacadi zet de toon! Parijse couture en vrolijke vibes gaan hand in hand op prachtige jurkjes met opvallende bloemenmotieven. In de prachtige sfeer van de collectie veroveren onze jongens ons hart met chique en sprankelende outfits. Verrassende details en uitzonderlijke afwerkingen maken het feest nog mooier.

Leuke couture

Voor alle feesten in het verschiet dragen onze kinderen hun outfits met leuke en sprankelende details in roze, blauw en geel, met prachtige bloemen en met verfijnd ontworpen details. Het resultaat is een subtiele en verfijnd-chique stijl die niemand onberoerd laat.

Liberty-style

De nieuwe Liberty-stoffen veroveren onze feestelijke collectie. Jongens en meisjes kunnen nu perfect feestvieren in op elkaar afgestemde outfits.

Wit/marineblauw

Verfijnde volants, charmante plooitjes, golvende randen en elegant jacquard ... Jacadi maakt elke feestelijke gelegenheid bijzonder verfijnd en elegant.

Colorblock

Festons, aangebracht als driekleurige details, geven aan een rokje van een jurk een fleurige stijl met een opvallend en vrolijk accent.

Plastrons

Met zijn leuke biesje zorgt onze grote plastron met festons voor een eigentijds en verfijnd couturedetail.

Mouwen

Festons geven de mouwen met ruimteplooi van een sobere en verfijnde jurk een chic couturedetail.

Armsgaten

Als elegante en verfijnde afwerking geven festons een chique en opvallende twist aan deze jurk in een uitgesproken stijl.

Kraagjes

Als kraagje en als inzetstuk is de feston hét chique en grafische couturedetail van het seizoen.

Platte plooi

Platte plooitjes, ruimteplooitjes, ronde plooitjes, ... Jacadi plooit zich in alle richtingen.

Onze platte plooi met feston, zorgvulidig aangebracht als inzetstuk, geeft een verfijnde jurk extra structuur.