arrow-horiz arrow-vert Menu Close commande-cadeau-gratuite entretien-1 entretien-15 entretien-16 entretien-17 entretien-18 entretien-19 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-21 entretien-21 entretien-22 entretien-22 entretien-23 entretien-23 entretien-24 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-27 entretien-27 entretien-27 entretien-28 entretien-29 entretien-3 entretien-3 entretien-3 entretien-30 entretien-31 entretien-32 entretien-32 entretien-34 entretien-34 entretien-4 entretien-4 entretien-4 entretien-5 entretien-5 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-7 entretien-7 entretien-8 facebook-grey instagram-bleu livraison-gratuite Sans titre - 3 mon-compte mon-panier paiement-securise partager Sans titre - 3 password pin-store-outlet pin Pinterest recherche-boutique satisfait-rembourser Sans titre - 4 service-client Star active Close tout-ajouter triman Twitter verified vider-ma-liste wishlist-actif wishlist Youtube C37CCE8F-81E4-4DAF-885C-061032BAAED2 3EF63C5A-5754-4BCB-AC13-752F0E538804 2FB062EC-BBF2-4434-9C7A-C93A354E255D picto-fractionnable 943D1F80-2A8D-44DD-8864-3ECDB6F774B3 2098A817-B5F4-4EC6-A765-19843D217332 B596A762-028F-4C1F-8BD9-B0294292C17D Terug naar de startpagina
Mijn leveringswijze kiezen Page d'accueil Jacadi
H18_BANNPAGELISTE_NEUTRE1.jpg
Collection Cérémonie

Bekijk de ceremoniecollectie van Jacadi. Ceremoniejurken, feestelijke jurken voor meisjes, plechtige kostuums voor jongens en meisjes, een doopoutfit voor uw baby en ceremonieschoenen… Met Jacadi Paris worden uw kinderen de sterren van het feest. Stem de schoenen af op de rest van de kleding om de perfecte chique en sierlijke outfit voor een grote gelegenheid te creëren.

Filteren:

321 artikel s feestkledij

Vandaag is het de grote dag ... Een ceremonie, een doop, een verjaardag: het is feest! En om de koning of koningin van het feest te worden, biedt Jacadi Paris aan onze meisjes en jongens, van de eerste maanden tot de leeftijd van twaalf jaar, elegante en plechtige accessoires en outfits. De collectie feestkleding van Jacadi bevat feestelijke jurken voor meisjes en geklede of plechtige jasjes voor jongens om uw kleintje er tijdens een van zijn eerste grote gelegenheden onweerstaanbaar uit te laten zien. Maak online uw keuze uit de feestkleding en -accessoires van Jacadi of ontdek ze in de winkel. Laat u charmeren door de leuke kostuumpjes en mooie feestjurken voor uw kind.

Jongens: Geklede jasjes en hemdjes voor een feest of ceremonie

Uw kind maakt tijdens zijn leven heel wat speciale momenten mee zoals de geboorte of de doop van een broertje of een zusje, een groot familiefeest, ... En dan hebben we nog niet gezegd hoe leuk het wel niet is om uw kind tijdens de eindejaarsfeesten of een religieus feest een prachtige outfit te geven. Met Jacadi ontdekken onze kleine jongens hoe leuk het wel niet is om een nieuwe en elegante outfit te passen. Stijl is niet aangeboren ... maar met Jacadi zit uw jongen alvast op het juiste pad!
Kies uit de feestelijke en ceremoniekleding van Jacadi voor chique bermuda's voor uw jongen en bijhorende blazers voor de zomer. Samen met een polo vormen ze een perfecte outfit voor bijzondere gelegenheden: een zomerse brunch, een schoolfeestje, een optreden ...
Met een lange broek en een mooi jongenshemd geven de blazers van Jacadi net dat tikkeltje meer aan een outfit voor een bijzondere gelegenheid! Aarzel echter niet om een formele outfit met een licht en sierlijk detail af te werken: een hemd met discrete maar leuke motieven of een vlinderstrikje in Liberty-stof

Meisjes: gekleurde of elegante jurken voor feesten en dopen

Een mooi jurkje is voor meisjes vaak de voor de hand liggende keuze voor een feestelijke dag. Hoe leuk is het wel niet om een licht stofje of mooie velours te kunnen dragen op die heugelijke dag! De jurkjes van Jacadi Paris zien er steeds feestelijk uit, en dat voor werkelijk elke gelegenheid.
Voor uw meisje kiest u voor een feestelijke jurk van katoenperkaal, taf, velours of verschillende stoffen ...
Jacadi biedt u een bijzonder uitgebreide keuze aan feestelijke outfits en feestelijke jurken voor meisjes. Voor een feestelijk moment zoals een verjaardag, een kermis of een receptie kan uw meisje kiezen voor een mooie jurk met motieven: ruitjes of lichte kersjes, bessen in een overheerlijk rode kleur, mooi poederroze, parelwit, ... In de winter kiezen we uiteraard voor warme kleuren.
Voor ceremonies kiest u voor geplooide jurken met elegante kraagjes. Werk af met een mooie witte cardigan en vergeet zeker de accessoires niet! Haarstrikjes, speldjes en mooie accessoires in Liberty-stof zorgen ervoor dat u de feestelijke outfits tot in de puntjes afwerkt.

Feestelijke outfits voor baby's, van het hoedje tot de schoenen!

Uw kleine spruit moet op feestdagen zeker elegant voor de dag komen! Voor een doopfeest zit u steeds goed als u voor een felwitte outfit kiest. Naargelang uw voorkeuren en het seizoen kunt u de feestelijke outfit van uw baby op maat samenstellen: kies voor een mooie pyjama, met een leuke cardigan … of kies voor een jurkje voor babymeisjes met een bloomer in de zomer. Onze babyjongens kunnen kiezen voor een bermuda of een broekje in een trendy of een klassieke marineblauwe kleur ...
Voor een ceremonie en een doopfeest dient u ook aandacht te besteden aan accessoires (een diadeem, haarband, haarspeldje of vlinderstrikje ... of waarom niet in Liberty-stof!) … Vergeet ook de schoenen niet! Voor een religieus of burgerlijk feest biedt Jacadi chique en comfortabele kinderschoenen.