arrow-horiz arrow-vert Menu Close commande-cadeau-gratuite entretien-1 entretien-15 entretien-16 entretien-17 entretien-18 entretien-19 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-21 entretien-21 entretien-22 entretien-22 entretien-23 entretien-23 entretien-24 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-27 entretien-27 entretien-27 entretien-28 entretien-29 entretien-3 entretien-3 entretien-3 entretien-30 entretien-31 entretien-32 entretien-32 entretien-34 entretien-34 entretien-4 entretien-4 entretien-4 entretien-5 entretien-5 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-7 entretien-7 entretien-8 facebook-grey instagram-bleu livraison-gratuite Sans titre - 3 mon-compte mon-panier paiement-securise partager Sans titre - 3 password pin-store-outlet pin Pinterest recherche-boutique satisfait-rembourser Sans titre - 4 service-client Star active Close tout-ajouter triman Twitter verified vider-ma-liste wishlist-actif wishlist Youtube C37CCE8F-81E4-4DAF-885C-061032BAAED2 3EF63C5A-5754-4BCB-AC13-752F0E538804 2FB062EC-BBF2-4434-9C7A-C93A354E255D picto-fractionnable 943D1F80-2A8D-44DD-8864-3ECDB6F774B3 2098A817-B5F4-4EC6-A765-19843D217332 B596A762-028F-4C1F-8BD9-B0294292C17D
Mijn leveringswijze kiezen Page d'accueil Jacadi

PERSOONLIJKE GEGEVENS

 • Hoofd verwerking van persoonsgegevens

  JACADI, een vereenvoudigde aandelenvennootschap met een kapitaal van 20.000.000,00 euro, ingeschreven in het Handelsregister van Parijs onder nummer 441 875 473, met maatschappelijke zetel te 32 rue Guersant, 75017 PARIJS, vertegenwoordigd door Gauthier Watrelot in zijn hoedanigheid van permanent vertegenwoordiger van IDGROUP.

  Doel van de verzameling en verwerking van persoonsgegevens

  De verzameling van persoonsgegevens op het domein www.jacadi.be is mogelijk binnen meerdere rubrieken, namelijk:

  - Via de rubriek ‘Ik maak mijn account aan’
  - Via de rubriek ‘Nieuwsbrief’
  - Via de rubriek ‘Ik schrijf me in voor het getrouwheidsprogramma’
  - Via de bevestiging van een bestelling waar u eerst een account voor moet aanmaken
  - Via de pop-in ‘e-reservering’, beheerd door onze dienstverlener So CLoz

  De persoonsgegevens die op de website worden verzameld, www.jacadi.bezijn nodig voor de volgende doeleinden:

  - Voor het beheer van uw abonnement op de nieuwsbrief en voor het versturen van commerciële elektronische berichten (e-mails en/of sms)
  - Voor het beheer en de opvolging van uw lidmaatschap op het getrouwheidsprogramma
  - Voor het beheer, de opvolging en de verwerking van uw bestelling op de e-commerce-website
  - Voor het beheer, de opvolging en de verwerking van uw e-reservatie
  - Voor het beheer van de leveringen
  - Voor het beheer van de dienst na-verkoop
  - Om uw klantenervaringen op de e-commerce-website te personaliseren
  - Voor het plaatsen van gerichte reclame
  - Voor het beheer van uw deelname bij spelwedstrijden
  - Om de dichtstbijzijnde JACADI-winkel aan te duiden

  Ontvangers van de persoonsgegevens

  Indien u vooraf uw toestemming hebt gegeven, kan het bedrijf JACADI uw persoonsgegevens doorgeven aan commerciële partners, met name de merken die deel uitmaken van de groep IDKIDS COMMUNITY: Okaidi, Oxybul Eveil & Jeux, Idkids, N’Joy, Rigolo Comme La Vie, Bubblemag.

  Het bedrijf JACADI kan uw persoonsgegevens mogelijk ook moeten doorsturen naar onderaannemers, bijvoorbeeld in het kader van onderstaande ondernemingen:

  - Het beheer van de klantendienst
  - De verwerking en de levering van uw bestelling op de e-commerce-website
  - De verwerking van de e-reservatie
  - De routering van commerciële sms’en en e-mails

  Overdracht gegevens buiten EU

  Het is mogelijk dat gegevens overgedragen worden naar plaatsen buiten de Europese Unie, met name in het kader van de exploitatie van gegevens naar sociale netwerken toe.

  Bewaarperiode persoonlijke gegevens

  Uw persoonsgegevens worden op een verschillende manier bewaard, naargelang de gebruikersprofielen van de Website. Persoonsgegevens die op u betrekking hebben kunnen bewaard of gearchiveerd worden, overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen.

  De veiligheidsmaatregelen m.b.t. persoonlijke gegevens

  Het bedrijf JACADI, verbindt zich er, als Verantwoordelijke instantie voor de verwerking van uw persoonsgegevens toe, om alle nodige maatregelen te treffen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van de overgedragen persoonsgegevens te garanderen, rekening houdend met de geldende wettelijke bepalingen.

  Uw rechten m.b.t. de persoonlijke gegevens

  Overeenkomstig Reglement (EU) nr. 2016/679 van 27 april 2016 beschikt u over een recht van toegang, rechtzetting, verzet met betrekking tot de gegevens die op u betrekking hebben. Indien u dit recht wenst uit te oefenen, volstaat het om schriftelijk met ons contact op te nemen op het volgende adres:

  Service clients JACADI
  32 rue Guersant, 75017 PARIS
  France

  Voor België: service-clients@jacadi.be
  Voor Luxemburg: service-clients@jacadi.lu
  Voor Nederland: klantendienst@jacadi.com

  Om de verwerking van uw verzoek te vergemakkelijken, raden we u aan uw naam, voornaam en uw e-mailadres te vermelden. Bovendien kan JACADI, indien het dit noodzakelijk acht, de identiteit van de klant controleren aan de hand van een geldig identiteitsbewijs.

  JACADI verbindt zich ertoe u binnen een maximumtermijn van één (1) maand vanaf de datum van uitoefening van uw recht een antwoord te bezorgen. In het andere geval kunt u contact opnemen met de Franse instelling voor bescherming van privé-gegevens de CNIL.

  Ten slotte, om uw toegang tot uw rechten te vergemakkelijken, stelt elke nieuwsbrief die u door JACADI wordt toegestuurd, een link voor om u uit te schrijven, zodat u met één klik en zonder probleem uw abonnement voor de nieuwsbrieven en actualiteit van het merk JACADI en/of, in voorkomend geval, zijn Partners, kunt stopzetten. U kunt uw voorkeuren met betrekking tot commerciële prospectie ook rechtstreeks via uw webaccount beheren.

  Uw rechten m.b.t. uw persoonlijke gegevens na overlijden

  U beschikt op elk moment over de mogelijkheid om uw richtlijnen kenbaar te maken met betrekking tot de bestemming van uw persoonsgegevens na uw overlijden. Hiervoor volstaat het uw wens mee te delen (bewaring, verwijdering of specifieke wens), door uw schrijven te richten aan:

  Service clients JACADI
  32 rue Guersant, 75017 PARIS
  France

  Voor België: service-clients@jacadi.be
  Voor Luxemburg: service-clients@jacadi.lu
  Voor Nederland: klantendienst@jacadi.com