Babykamer

op reis gaan

Heeft u een reistas nodig om er zeker van te zijn dat u niets vergeet als u met uw baby reist? Of het nu voor een lange reis of een eenvoudig weekend is, kiezen voor een tas die zowel chic als praktisch is, met alle elegantie en knowhow van Jacadi Paris. Kies en bestel online de reistas die aan al uw behoeften voldoet en alle kleine spullen van uw baby kan bevatten.
Gewatteerde toilettas€ 35,00

Beschikbare maten:

Luiermat€ 39,00

Beschikbare maten:

Luiertas van Liberty-stof€ 129,00

Beschikbare maten:

Luiertas in Liberty€ 129,00

Beschikbare maten:

Toilettas in Liberty-stof€ 39,00
Toilettas in Liberty€ 39,00
Luiermat€ 49,00
Verzorgingstas€ 89,00

Beschikbare maten:

Reistas€ 109,00

Beschikbare maten:

Toiletzakje€ 59,00

Beschikbare maten:

Hoes voor luierkussen Petit Paris€ 39,00

Beschikbare maten:

Verzorgingstas€ 89,00
Toilettas in Liberty-stof€ 39,00

Reistas voor baby's: de Jacadi-collectieOp zoek naar een reistas of weekendtas voor uw baby? U bent op de juiste plaats. Jacadi ontwerpt en maakt tal van modellen reistassen voor baby's om het essentiële met u mee te nemen, overal. Van de babytas in vanity-stijl tot de luiertas voor baby's, via het draagbare verschoningsmatje, vindt u in onze collectie alles wat u nodig heeft om uw avonturen ver van huis in alle rust te beleven.

Op reis zonder iets te vergeten, met de Jacadi-tas voor baby'sDe reistas is een handig accessoire, om overal met u mee te nemen wat uw baby nodig heeft. Blijf mobiel, vergeet niets en reis in stijl met het hele gezin.
Er zijn verschillende stijlen en maten reistassen voor baby's. Om er een te kiezen, houdt u rekening met uw behoeften en wensen. Reist u vaak? Hoe oud is uw kind? Als uw baby een oudere zus of broer heeft die te jong is om voor zijn eigen spullen te zorgen, aarzel dan niet om een grote tas te kiezen die ideaal is om het knuffeldier en de snack van de oudere kinderen in te stoppen... De reistassen voor baby's en kinderen van Jacadi zijn uitgerust met een schouderriem, wat erg handig is om uw handen vrij te houden en u in staat stelt om voor uw baby te zorgen zonder bang te zijn zijn spullen kwijt te raken.

Wat moet er in de reistas van de baby?Wat moet er in de reistas van de baby? Luiers, verzorgingsproducten, pyjama's natuurlijk. Vergeet niet zijn kleine babydeken, die erg handig zal zijn tijdens het reizen, om hem warm te houden tijdens zijn dutje of om zijn beddengoed ter plaatse aan te vullen, als het te licht is voor het seizoen... De reistassen voor baby's van Jacadi zijn ook uitgerust met meerdere zakken, zodat u altijd bij de hand heeft wat u nodig heeft. Een slab, een fopspeen, de favoriete knuffel van de baby...
De reistassen van Jacadi worden ontworpen in onze Parijse ateliers en zorgvuldig vervaardigd. Aarzel niet om ze op uw geboortelijst te zetten of ze rechtstreeks online te bestellen.

Baby reistas: kwaliteit boven allesBij Jacadi zijn we voorstander van duurzame ontwikkeling en ontwerpen we daarom accessoires die niet alleen mooi en elegant zijn, maar ook stevig. Materialen en stoffen van topkwaliteit, sterke naden... alles is ontworpen om ervoor te zorgen dat onze producten de tand des tijds doorstaan zonder een rimpel op te lopen, of bijna. Ze zijn bedoeld om aan de behoeften van meerdere generaties te voldoen. Wat is er bevredigender dan het kopen of geven van voorwerpen die zowel nuttig zijn voor de kleintjes (en hun ouders) als beter voor de planeet?