arrow-horiz arrow-vert Menu Close commande-cadeau-gratuite entretien-1 entretien-15 entretien-16 entretien-17 entretien-18 entretien-19 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-21 entretien-21 entretien-22 entretien-22 entretien-23 entretien-23 entretien-24 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-27 entretien-27 entretien-27 entretien-28 entretien-29 entretien-3 entretien-3 entretien-3 entretien-30 entretien-31 entretien-32 entretien-32 entretien-34 entretien-34 entretien-4 entretien-4 entretien-4 entretien-5 entretien-5 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-7 entretien-7 entretien-8 facebook-grey instagram-bleu livraison-gratuite Sans titre - 3 mon-compte mon-panier paiement-securise partager Sans titre - 3 password pin-store-outlet pin Pinterest recherche-boutique satisfait-rembourser Sans titre - 4 service-client Star active Close tout-ajouter triman Twitter verified vider-ma-liste wishlist-actif wishlist Youtube C37CCE8F-81E4-4DAF-885C-061032BAAED2 3EF63C5A-5754-4BCB-AC13-752F0E538804 2FB062EC-BBF2-4434-9C7A-C93A354E255D picto-fractionnable 943D1F80-2A8D-44DD-8864-3ECDB6F774B3 2098A817-B5F4-4EC6-A765-19843D217332 B596A762-028F-4C1F-8BD9-B0294292C17D Terug naar de startpagina
Mijn leveringswijze kiezen Page d'accueil Jacadi
H18_BANNPAGELISTE_NEUTRE1.jpg
Collection CérémonieTenues Garçon

Ontdek de nieuwe feestcollectie van Jacadi voor de lente en de zomer. De feestelijke schoenen, kleding en outfits voor kleine jongens van Jacadi zijn perfect voor huwelijken, doopfeesten en andere evenementen.

Filteren:

74 artikel s feestoutfits jongen

Ga op zoek naar de perfecte feestelijke outfit om uw jongen er op elke speciale gelegenheid bijzonder elegant te laten uitzien. Dankzij zijn Franse vakkennis biedt Jacadi u steeds feestelijke kleding in een verzorgd model en met edele materialen: geklede jasjes, bermuda's en overhemdjes voor jongens van de geboorte tot 12 jaar (maat 152).

Wat dacht u van een mooi setje om uw jongen steeds een elegante outfiit

Waarom moeite doen om kleding te vinden voor uw kleine jongen of baby jongen voor een ceremonie of trouwdag ... als Jacadi Paris aan alles heeft gedacht? Hebt u weinig tijd of inspiratie? Moet u andere kinderen nog een outfit geven of moet u nog een geboorte-, doop- of huwelijkscadeau bestellen? Bespaar tijd met de outfits en setjes voor jongens van Jacadi Paris, speciaal ontworpen voor bijzondere gelegenheden. Zowel in de zomer als de winter geven we u de nodige inspiratie om de perfecte outfit samen te stellen voor een doop, een bruiloft, een bijzonder verjaardag ... en elke gelegenheid waarbij u wilt dat uw jongen er bijzonder stijlvol uitziet.


Wat dacht u van mooie schoentjes om uw jongen steeds een elegante outfit tijdens een ceremonie (of huwelijk) te geven?

Om een plechtige outfit of setje voor een huwelijk, geboorte of om het even welke andere gelegenheid compleet te maken, mogen prachtige schoenen uiteraard niet ontbreken! Ze geven de final touch aan de look van uw kleine jongen.
Onze chique schoenen voor jongens geven elke klassieke outfit net dat tikkeltje meer. Om uw jongen voor de grote dag te kleden, hebt u enkel een broek, een polo of een lichtjes gekleed jasje nodig ... en feestelijke schoenen uiteraard. Zo zal hij elke keer opnieuw de show stelen.

Wat dacht u van een mooi vestje om uw jongen steeds een elegante outfit tijdens een ceremonie (of huwelijk) te geven?

Hoe zorgt u ervoor dat uw jongen op zijn paasbest is tijdens bijzondere gelegenheden? Een huwelijk, ceremonie, verjaardag, ... Een leuk jasje trekt steeds alle aandacht naar zich toe. En met mooie schoentjes kan het een gewone outfit omtoveren tot een leuk setje voor een bijzondere dag!
Met een hemd of een polo en een mooi vlinderstrikje geeft het jasje van uw kleine jongen de nodige structuur aan zijn outfit. Met een jasje is hij helemaal klaar voor elk feest! Jacadi Paris biedt jasjes voor jongens, warm in de winter en licht in de zomer, maar altijd bijzonder elegant. Kies een sober jasje of een jasje met wat meer kleur en een vleugje fantasie ... Wat u ook kiest, bij Jacadi Paris vindt u enkel jasjes met een onberispelijke pasvorm, in zorgvuldig gekozen materialen en met verfijnde details.

Wat dacht u van een mooi overhemdje om uw jongen steeds een elegante outfit tijdens een ceremonie (of huwelijk) te geven?

Een overhemdje mag in geen enkele jongensgarderobe ontbreken. Zowel in de winter als de zomer geeft het een chique toets aan om het even welke outfit. En voor een bijzondere dag is een hemdje voor kleine jongens haast een verplichting! Maar als de gelegenheid zich ertoe leent, doet u met een mooie polo uiteraard ook niets verkeerd.
Zorg dat u minstens één wit hemdje hebt als u de garderobe van uw jongen gaat samenstellen. Maar naargelang het thema van het feest kunt u voor de grote dag ook kiezen voor overhemden in kleur, met motieven, maokraagjes, streepjes, ... In de winter zorgt een mooie wollen trui ervoor dat uw jongen het steeds lekker warm heeft. En het hele jaar door kunt u een jasje voor jongens perfect combineren met een overhemd van katoen, velours, wol ....

Wat dacht u van een leuk hoedje of accessoires om uw jongen steeds een elegante outfit tijdens een ceremonie (of huwelijk) te geven?

Maakt u uw jongen klaar voor een bijzondere gelegenheid? Een voordracht, doop, huwelijk, een religieus of ander feest ... vergeet de accessoires niet! Voor de zomer is een hoedje voor jongens een chic en handig accessoire om een outfit af te werken en uw jongen tegen de zon te beschermen. Het hele jaar door zijn de feestelijke accessoire voor jongens van Jacadi Paris een echte must. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtig vlinderstrikje in Liberty-stof?