Jacadi houdt van Liberty-stoffen

Made with Liberty Fabrics

Made with
Liberty Fabrics

Jacadi zet zich nog meer in voor de vereniging Tohana.
Op Chic Friday wordt 1% van de verkoop gedoneerd
om vrouwen in de stad Tananarive de kans te geven
het vak van kleermaakster te leren.

Jacadi houdt van Liberty-stoffen

Made with Liberty Fabrics

Made with
Liberty Fabrics

Jacadi houdt van Liberty-stoffen

Ontdek onze collectie accessoires en kleding van Liberty-stof, in de kleuren van Jacadi.Van waar komt het Liberty-motief?

Het Liberty-motief verscheen in Engeland aan het begin van de 20e eeuw en werd genoemd naar Arthur Lasenby Liberty, de zoon van een stoffenhandelaar uit Londen. Nadat hij teruggekeerd was van zijn reizen naar het Oosten opende hij in 1857 de winkel 'Liberty of London' in het hartje van de Britse hoofdstad. Hij verkocht er porselein, stoffen en zijde met groot succes. Negen jaar later creëert hij de 'Liberty'-stof. Deze zachte en zijdeachtige stof met kleurrijke motieven, die overigens niet altijd bloemen zijn, wordt ronduit tijdloos.


Wat is Liberty-stof?

Liberty-stof is eerst en vooral een combinatie van motieven met twaalf tot achttien verschillende kleuren. Het is een verfijnde en elegante stof die ons aan het frisse gevoel van de lente doet denken. De dynamische, vrolijke en lichtjes vintage Liberty-stof kan op elke leeftijd gedragen worden. De stof wordt vaak gebruikt voor dames- en meisjeskleding maar zien we ook terug op sommige kledingstukken voor jongens. Maat het zijn vooral de rokken Liberty, korte broeken Liberty en bloesjes in Liberty die uw hart ongetwijfeld sneller doen slaan.


Waarom is Liberty zo bekend?

Het Liberty-motief is zo bekend omdat het de tand des tijds en de modetrends heeft doorstaan. Het is immens populair sinds zijn ontstaan in Groot-Brittannië en blijft een echte klassieker in de mode voor kinderen, maar ook voor volwassenen. De stof wordt in tal van accessoires en items gebruikt. Van haute couture-mode tot de kledingkast van uw kinderen ... het Liberty-motief is er voor iedereen.


Hoe herkent u een Liberty-stof?

Liberty-stof herkent u uit de duizend. Hoewel de stof vaak bloemenmotieven bevat, zijn abstracte motieven zeker niet uitgesloten. De verterende, kleurrijke en bohemien uitstraling loopt als een rode draad door elk Liberty-motief. De zorgvuldige, verfijnde en elegante motieven zijn tot in de puntjes ontworpen en maken u op slag verliefd.


Alle Liberty-kleding van Jacadi

Kleed uw baby's en kinderen in Liberty tijdens het lente-zomerseizoen met onze tijdloze items. U ontdekt of herontdekt jurken in Liberty voor meisjes, en bloomers in Liberty voor babymeisjes.. Kinderaccessoires en een hele reeks baby- en kinderschoenen zijn ook verkrijgbaar in dit motief!


Liberty-stoffen staan al jaar en dag symbool voor zachtheid en zuiverheid. Jacadi heeft ze gekozen om een frisse wind door de wereld van onze kinderen te laten waaien. Onze Liberty-rokken zijn ronduit tijdloos en worden elk seizoen door onze stylisten in een nieuw jasje gestopt. Zowel kleine als grote meisjes zijn er dol op. Liberty-stof wordt gebruikt voor jurken, slaapzakken, bloesjes, (kruip)pakjes, accessoires, knuffeldoekjes en zwemkleding. Vanaf zes maanden kan je kleine meid pronken met een prachtig Liberty-motief dankzij leuke body's met een ruchekraagje en sprankelende kleuren.


Jacadi heeft verschillende Liberty-stoffen voor zijn nieuwe collecties ontworpen : de Liberty Betsy-stof élaat onze meisjes kennismaken met de pracht van de natuur. Liberty Betsy Berry trekt de mediterrane kaart met citroengeel en azuurblauw. Liberty Danjo Jazz combineert roze, blauw en oranje in een kinderlijke dans. Liberty Margareth Annie biedt een boeket bloemblaadjes aan onze babyjurkjes in Liberty. Alle Liberty-stoffen van Jacadi respecteren de esthetische codes van deze tijdloze motieven. Liberty-stof is ook terug te vinden op onze herfstkleding om een tussenseizoenslook te verfraaien. In de herfst kiest uw meisje voor een mooi regenjasje met Liberty-print. De klassieke regenjas van Jacadi is ontworpen in onze ateliers in Parijs en verfraaid met een licht en vrolijk Liberty-motief. Op deze glanzende regenjas met jersey voering geeft het Liberty-motief wat zomerzon aan een druilerige herfstdag.


Accessoires in Liberty-stof van Jacadi

Het Liberty-motief zien we zelfs in de haren van onze meisjes. De haarspeldjes in Liberty en de haarbanden met bloemenmotieven maken elk kapseltje zoveel leuker. En om haar hoofdje tegen de zon te beschermen, kan ze vanaf de lente kiezen voor mooie hoedjesvan Jacadi. Deze hoedjes voor baby's of kinderen passen mooi bij de kledingcollectie in Liberty van Jacadi. Qua accessoires koppelen de mooie tassen tassen in Liberty-stof van Jacadi het nuttige aan het aangename.Ze zijn ontworpen in samenwerking met de Malagassische vereniging Tohana. Door een tas te kopen steunt u een solidariteitsactie ten voordele van de vrouwen in Madagascar. De tassen zijn namelijk gemaakt door hulpbehoevende moeders die het vak van kleermaker leren. Door lokaal vakmanschap en hoop op een betere toekomst door te geven, is de Liberty-tas van Jacadi veel meer dan een tas.


Het maakt niet uit waar u van houdt, uw baby's en kinderen stralen het hele jaar door. De Liberty-motieven worden gedrukt op kwaliteitsvolle materialen om ze volledig tot hun recht te laten komen. Ze staan voor comfort en elegantie voor uw baby en kinderen. De lente- en zomergarderobe van uw meisjes wordt chic en fleurig dankzij Liberty, van de geboorte tot hun tienerjaren. Kies Liberty van Jacadi!