arrow-horiz arrow-vert Menu Close commande-cadeau-gratuite entretien-1 entretien-15 entretien-16 entretien-17 entretien-18 entretien-19 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-2 entretien-21 entretien-21 entretien-22 entretien-22 entretien-23 entretien-23 entretien-24 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-26 entretien-27 entretien-27 entretien-27 entretien-28 entretien-29 entretien-3 entretien-3 entretien-3 entretien-30 entretien-31 entretien-32 entretien-32 entretien-34 entretien-34 entretien-4 entretien-4 entretien-4 entretien-5 entretien-5 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-6 entretien-7 entretien-7 entretien-8 facebook-grey instagram-bleu livraison-gratuite Sans titre - 3 mon-compte mon-panier paiement-securise partager Sans titre - 3 password pin-store-outlet pin Pinterest recherche-boutique satisfait-rembourser Sans titre - 4 service-client Star active Close tout-ajouter triman Twitter verified vider-ma-liste wishlist-actif wishlist Youtube C37CCE8F-81E4-4DAF-885C-061032BAAED2 3EF63C5A-5754-4BCB-AC13-752F0E538804 2FB062EC-BBF2-4434-9C7A-C93A354E255D picto-fractionnable 943D1F80-2A8D-44DD-8864-3ECDB6F774B3 2098A817-B5F4-4EC6-A765-19843D217332 B596A762-028F-4C1F-8BD9-B0294292C17D
Mijn leveringswijze kiezen Page d'accueil Jacadi
e20_bann_pageliste_liberty.jpg

*Liberty Art FabricsLiberty Collectie*

Bij Jacadi duurt de zomer het hele jaar lang met deze selectie kinderkleding met fleurige en kleurrijke details. De beroemde Liberty-stof maakt onze herfst- en winterlooks licht en comfortabel.

Filteren:

Maat

Schoenmaat

61 artikel s

Liberty-collectie: kleding en accessoiresDe kleding in Liberty-stof is niet enkel geschikt om in de zomer te dragen! Jacadi breidt zijn collectie baby- en kinderkleding in mooie stof met fleurige Liberty-print verder uit. Subtiele bloemenprints met een tijdloze chique look om alle outfits, zelfs die van de herfst en de winter, een licht accentje te geven. Jasjes, vestjes met rits, jurkjes met lange mouwen: ook op de winterkleding voor baby's en meisjes zijn de subtiele bloemenprints van Jacadi en de zachte kleuren dé details die een outfit net dat tikkeltje meer geven. Als kleine strikjes op onweerstaanbare haarspeldjes, als detail op een kraagje van babybody's, als discrete voering op omkeerbare bloomers ... Ontdek de Liberty-stof in de uitgebreide herfst-wintercollectie van Jacadi!


Wat is het verhaal achter de Liberty-stof?Liberty is een gecertificeerde stof uit Londen (als u wilt kunt u meer te weten komen over de geschiedenis van de Liberty-stof). De stof is al ontelbare keren nagemaakt maar nooit geëvenaard. De Londense uitvinder van de Liberty-stof vertrok vanuit het idee van een zeer dunne stof. De stof leek vanaf twee kanten bedrukt te zijn en de verfijnde motieven waren telkens afgewerkt met verschillende kleuren (soms zelfs meer dan tien) die perfect in elkaar overvloeiden. De Liberty-stof is uitermate geschikt om baby- en kinderkleding van te maken. De leuke en vrolijke motieven maken de kleding onweerstaanbaar. Kinderkleding in Liberty straalt vreugde, leven en elegantie uit. De stof vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit en laat de creaties elke keer opnieuw evolueren.


Welke kinderkleding in Liberty-stof kies ik?De Liberty-stof heeft zich in de collecties van Jacadi genesteld en biedt u en uw kinderen een prachtige keuze. In de winter is Liberty dromerig en poëtisch, met warme tinten die de korte winterdagen opvrolijken. In de zomer wordt Liberty feestelijk, sprankelend en opvallend en is ze afgewerkt met bloemen en fruit. Het hele jaar door vinden we Liberty-stof op jurkjes en voeringen en kleurt ze kraagjes van body's voor babymeisjes, rokjes voor meisjes, stoffen zomerschoenen, ...
Om uw kind of baby te kleden met kleding in Liberty-stof kunt u kiezen uit geboortekleding tot kleding voor kinderen tot 12 jaar. Kies voor een kledingstuk met Liberty-detail om het patroon discreet terug te laten komen: u vindt bij ons sweaters met inzetstuk in Liberty of vestjes met een rits en voering in Liberty. Voor een discrete toets kunt u kiezen voor kleine speldjes of haarbanden in Liberty voor meisjes. Maar u kunt zich ook laten charmeren door deze mythische print en kiezen voor bloesjes, korte broeken of rokjes voor meisjes en babymeisjes in Liberty-stof.


Jacadi en de Liberty-stof: een heel verhaalDe Liberty-stof is, zoals Jacadi Paris, tijdloos innoverend, fris en uitgesproken, lieflijk en guitig. Hoewel Jacadi regelmatig nieuwe motieven ontwerpt, de stof als inspiratiebron gebruikt en in de kijker zet in seizoenscollecties, zijn de kinderkledingstukken in Liberty van Jacadi instant klassiekers. Het zijn kledingstukken die nooit uit de mode gaan. Draag zorg voor de Liberty x Jacadi-kledingstukken en volg de wasinstructies. De bloesjes, korte broeken en fleurige hoedjes kunnen moeiteloos aan haar kleine zusje of haar nichtje doorgegeven worden, zonder dat ze aan charme verliezen.
Jacadi en Liberty, dat is een lang verhaal van elegantie en samenwerking, in die mate zelfs dat het merk Liberty voortaan exclusieve motieven voor Jacadi Paris creëert. Jacadi gebruikt zoveel Liberty-stoffen dat we besloten hebben om ze optimaal te benutten. Op die manier is het initiatief Jacadi x Tohana ontstaan: een actie om de Liberty-stof te upcyclen en moeders in Madagaskar te helpen ...